Leonbergi tartása lakásban?
Leonbergit szeretnék tartani. Alaposan utána jártam , tökéletes fajta lenne számomra de egyvalami aggaszt..
Kinti -benti kutyakent szeretném tartani , de félek a szőre hullasatol...mivel unoka hugomnak is Leonbergieji vannak pontosan tudom milyen sok szort hullat de nem tudom hogy ezt a nagy mennyiségű szőrt el tudnam e viselni...ti így választanátok a leonbergit? Kinti benti tartással vagy szerintetek is sok a kutyaszor és inkább válasszak egy másik fajtát? 😕

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Naponta 3x 1-1,5 óra sétával. Ebből az egyik póráz nélkül lenne, szabadon futkározás, játék, labdázás. Etetését illetően a Josera táppal szemezek, vagy a Happy Doggal + kapna húst. Mindennap megfésülném/kikefélném a bundáját. Amik tetszenek: kaukázusi juhászkutya,...
Gondolkodom azon, hogy vegyek vagy orokbe fogadjak egy kis testu kutyust, de egyreszt nem tudom melyik fajta valo lakasba leginkabb es hogy mennyire ammortizalja le a lakast, illetve mennyire koszol, mennyivel kell tobbet takaritani ha ott van egy kutyus? Fajtakban...
Naponta vinném sétáltatni de félek hogy amikor suliban vagyok nem lenne jó helye a lakásban
Kinek ajanlott a tacsko? 😊
Nyilván néztem videókat, írtam tenyésztőnek, olvastam róla, mégis személyes tapasztalatok érdekelnének. Valóban sok mozgásra van szüksége? Apartmanban(társasházi lakás kb. 55 nm2) tartható, ha mellette napi szinten kb 2-3 órát mozgatva van erdős-mezős-patakos-tavas...
Tudjuk biztosítani a több órás mozgást a kutyának. Sok park, sétáltató és egy kisebb erdő is van a környéken. Van aki így neveli tartja a Leonbergi kutyáját? Vélemények?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!