A barátomat nem szereti a kutyám (bernáthegyi), mit csináljak, hogy megszeresse?

válasza:Azért, ha nincs semmi alapja, akkor qurva szar lehet a barátodnak...
Alapjáraton hogy áll az idegenekhez?

válasza:

válasza:6-ossal értek egyet.
Az én kaukázusi keverékem is így indított, jött volna oda hozzám barátom az meg morogva ment felé. Na akkor szépen le lett vele rendezve, hogy ezt nem ő dönti el, illetve elgondolkodtam rajta mit csináltam rosszul. Ma már nincs ilyen problémánk.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mivel őrkutya, szolgálati kutya, akkor hasonló kezes mint a németjuhász? Vagy a kaukázusi vonal miatt inkább pásztorkutyás, önálló, makacsabb és nehezebben kezelhető kutya?
Kutyát szeretnénk venni de nem tudok választani. Tudnának tapasztalt gazdik véleményt adni. Érveket és ellenérveket is várok.
Most lett a kutyám (bernáthegyi) 7 éves és még nem volt egyszer sem kölyke. Es ugye már idősnek számít. És beteg lett. (pontosan nem tudom a betegség nevét) Állítólag az orvos szerint meg kell műteni mert be van gennyesedve meg minden és 3 hete szedi az antibiotikumot...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!