Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A barátomat nem szereti a...

A barátomat nem szereti a kutyám (bernáthegyi), mit csináljak, hogy megszeresse?

Figyelt kérdés

2018. jan. 2. 15:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Hallgass a kutyád megėrzėseire!
2018. jan. 2. 15:31
 2/13 anonim válasza:
34%
a kutya valószínüleg érez rajta valami rosszat ez ellen nem tudsz tenni :(
2018. jan. 2. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

Azért, ha nincs semmi alapja, akkor qurva szar lehet a barátodnak...

Alapjáraton hogy áll az idegenekhez?

2018. jan. 2. 15:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Van pár ember,akiket beenged,meg jószándékkal szalad elébük (többnyire családtagok, akik sűrűbben, vagy kevésbé sűrűn jönnek hozzánk), de az idegenekre rosszul reagál
2018. jan. 2. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
Szocializáld a kutyád.
2018. jan. 2. 15:54
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Neveld meg a kutyádat! Egészséges kutya-gazda kapcsolatban nem a kutya dönti el, hogy kit engedsz be.
2018. jan. 2. 16:06
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

6-ossal értek egyet.

Az én kaukázusi keverékem is így indított, jött volna oda hozzám barátom az meg morogva ment felé. Na akkor szépen le lett vele rendezve, hogy ezt nem ő dönti el, illetve elgondolkodtam rajta mit csináltam rosszul. Ma már nincs ilyen problémánk.

2018. jan. 2. 16:08
 8/13 A kérdező kommentje:
És hogy "rendezted el"?
2018. jan. 2. 16:18
 9/13 A kérdező kommentje:
És hogy "rendezted le"?
2018. jan. 2. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:
21%
A kutya érzi, hogy ki a jó ember és ki nem.
2018. jan. 2. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Moszkvai őrkutya jelleme, kezelhetősége mennyire tér el a kuvasztól?

Mivel őrkutya, szolgálati kutya, akkor hasonló kezes mint a németjuhász? Vagy a kaukázusi vonal miatt inkább pásztorkutyás, önálló, makacsabb és nehezebben kezelhető kutya?

Vélemények Leonbergi vs Bernáthegyi?

Kutyát szeretnénk venni de nem tudok választani. Tudnának tapasztalt gazdik véleményt adni. Érveket és ellenérveket is várok.

Van valamilyen gyógymód arra a kutya betegségre amikor már idősebb és sosem volt kölyke? A műtét elkerülése nélkül.

Most lett a kutyám (bernáthegyi) 7 éves és még nem volt egyszer sem kölyke. Es ugye már idősnek számít. És beteg lett. (pontosan nem tudom a betegség nevét) Állítólag az orvos szerint meg kell műteni mert be van gennyesedve meg minden és 3 hete szedi az antibiotikumot...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!