Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan veszed fel a vágtát...

Hogyan veszed fel a vágtát belső nézetből anélkül, hogy a kamera összevissza menjen?

Figyelt kérdés
Egy ideje már próbálgattam videózgatni a vágtát viszont nagyon rossz a telefonom stabilizátora vagy, hogy hívjam, ha te ugyanebben a cipőben vagy még is sikerül, adj tippet kerlek!! ^^

2022. jún. 11. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nyeles stabilizátorok telefonhoz is (aka gimball, jó drágák), de talán egy sisakkamera lenne a legjobb, és akkor szabadon tudsz lovagolni, nem kell foglalkozni a videózással.
2022. jún. 11. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon független kell hogy legyen a kezed a felsőtestedtől. Nekem szokott lenni futószáras ülésjavító/erősítő edzésem havi egyszer kb. Ott ezt is szoktuk gyakorolni, szár nélkül különböző helyzetekbe téve a karokat (pl. magastartás, mellheztartás, ellentétes malomkörzés, mintha fognád a szárat, de közben nem). Ezeket érdemes gyakorlni amúgy, sokkal puhább lesz tőle a kezed lovaglásnál.
2022. jún. 11. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ milyen a ló lépte. Van amelyik nagyon sima, van amelyik össze vissza ugrál.
2022. jún. 11. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
földről vagy lóhátról szeretnél videózni mert nemigazán értem?
2022. jún. 17. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es,lóhátról:)
2022. jún. 18. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos garantált, hogy rázkódni fog a kép, ha csak nincs a telefonodban beépített képstabilizáló. Utólag videószerkesztővel lehetséges stabilizálni a képet, persze nem lesz olyan minőség, mint ha eleve gimballal, vagy beépített stabilizálással vetted volna fel.

Nem olcsó, de ha van rá pénzed javaslom a gopro-t, azt ahogy felettem is írták már, a sisakodra rögzíted, így mindkét kezed szabad marad. Csak ellenőrizd vásárlás előtt, hogy olyan verziót vegyél, ami stabilizál, mert azokból sem mind képes erre.

2022. júl. 17. 20:24

További kérdések:

Hogyan lehet leszoktatni egy lovat a fejféltésről?

Adott egy 11 éves sportló, akinek az előző tulajainál verték a fejét. Már 1 éve átkerült egy másik lovardába, ahol nem bántják, rendesen lovagolják, szeretik. Viszont a fejét nagyon félti, alig lehet fel- le kantározni, vagy a szárat a nyakába tenni. A zabált még...

Szerintetek , Bugacon vagy Bugac és Kistelek környékén milyen szerencséje lenne egy hucul lótenyészetnek?

Lenne mellé lovasiksola, bértartás, szervezett lovastúrák, akár több naposak, nyáritáborok, rendezvények.Minden véleményt szívesen fogadok. Csak kíváncsi lennék ,hogy milyen esélye lenne egy ilyen projektnek...

Használhatok wu2 sampont a lovak mosásánál?

Van egy szürke lovam aki szeret hemperegni mindenben is és így elég koszos ami nem jön le vakaróval és mivel már itt a jó idő gondoltam megmosom és láttam hogy sokan mondták hogy a wu2 sampont használják meg azért kifejezetten a lovaknak való sampon elég drága...

Tudnátok segíteni? Megjegyzésben leírtam a kérdést.

Tudnátok mondani olyan lovardát Budapesten amiben lehet fejlődni (én kb 7 évig aktívan lovagoltam aztán 2 éve abbahagytam tudok vágtázni és földön lévő rudat ugratni vágtában) és van rendes fedett pályája ami lehetőleg nem csak egy sátorból áll hanem stabilabb és van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!