Hány ló van egy lovardában?

válasza:

válasza:

válasza:Jelenlegi törvény szerint legkevesebb 5, lovagoltatásra alkalmas lónak kell lennie.
A legtöbb helye, ahol jártam, 8-12 lovardai ló volt, plusz a bértartottak.

válasza:

válasza:Ez meg már megint milyen kérdés?
Annyi, amennnyiről - jobb esetben - tud gondoskodni a lovarda tulajdonos (vezető).
Te valami felmérést végzél a Nemzeti Lovardának?
Kapcsolódó kérdések:
Érdekel, ki mennyi időt szán rá, mert lovardát váltok (költözés miatt), és eddig Szentendre környékén volt szimpatikus néhány, de még fogok nézelődni, csak sajnos Szentendre 1 óra utazás az I.kerületből. Nem akarom a városban tartani, tudom van egy pár, de inkább...
A legelők, körkarámok, pályák körül. Nagyon szeretem a lovakat, nem lovagolok, és ez érdekel. Gondolom változó, de átlagosan körülbelül mekkora?
Helló! Lovardát keresek a lovam bértartására és jelenleg a Görömbölyi lovardán gondolkozom. Valaki tudja, hogy mennyibe kerül ott a bértartás? Meg egyéb dolgokat is szívesen meghallgatnék róla. :)
Pl: ki megy ki a pályára hogyan osszák ezt fel mit kapsz a bèrtartással ès milyen lehetősègek vannak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!