Mit, mennyit eszik, iszik egy kifejlett ló vadon és mit, mennyit a tartott?
Figyelt kérdés
márc. 24. 08:05
1/15 anonim 

válasza:

Ha jók a körülmények akkor közel egyformán. Ha a természeti körülmények rosszak, akkor a vadon élők kevesebbet és silány minőséget. Ha a ló gazdája nem normális akkor a tartott van sz@rabb helyzetben, mert azt eszi-issza amit kap.
2/15 A kérdező kommentje:
Jó, de kg-ban és literben kifejezve mennyit? Így értettem a kérdést.
márc. 24. 12:14
3/15 anonim 

válasza:

Értem hogyan értetted de mi az hogy tartott és mi az hogy vad ló? Mindkettőben létezik a pár tíz kilóstól a több mázsás súlyig. Ha közel azonos a méretük akkor pedig az előző válaszomnak nagy a valószínűsége.
4/15 A kérdező kommentje:
Értem. A vadon élő lovat úgy értettem, hogy nincs tulajdonosa. Vagy ilyenek már nem léteznek?
Nem ismerem a lovakat, nem tudtam, hogy létezik olyan, amelyiknek a kifejlett példánya pár tíz kilós.
Akkora termetűre gondoltam a kérdésben, amelyiken felnőtt emberek tudnak lovagolni.
Hány kg a testsúlya egy ilyen lónak? Oké, vannak különböző értékek, de hozzávetőlegesen?
És akkor egy ekkora ló mennyit eszik és iszik?
márc. 24. 12:40
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Ennyit mekkora termetű ló fogyaszt?
márc. 24. 13:13
7/15 anonim 

válasza:

Idézlek:"Akkora termetűre gondoltam a kérdésben, amelyiken felnőtt emberek tudnak lovagolni."
8/15 A kérdező kommentje:
:-) Oké
márc. 24. 16:50
9/15 anonim 

válasza:

8-10 kg fűtől többet eszik egy ló, ha van rá lehetősége. 8-10 kg még szénából is elég kevés.
10/15 anonim 

válasza:

Csakhogy senki nem beszélt fűről és szénáról. Mielőtt butaságot írsz talán nézzél utána a ló takarmányozás szabályainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!