Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Legjobb kobak márkák?

Legjobb kobak márkák?

Figyelt kérdés

inkabb olcsobb kategóriában

Fouganzasokat nézegettem de azok nem nagyon jöttek be. Annal lehet kicsit drágább.

2025. aug. 4. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
2025. aug. 4. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor casco, ha ár arányban olcsót de jót keresel
2025. aug. 4. 12:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2025. aug. 4. 23:14
 4/4 anonim válasza:
CASCO! Imádom, nekem is az van.
2025. aug. 9. 20:49

További kérdések:

Nomád stílusú lovasoktatás Budapest - Székesfehérvár környékén?

Valaki ismer megbízható, jó lovardát, ahol ilyen stílusban oktatnak? Oktató ajánlásnak is örülnék. Évekig lovagoltam, egy nagy esés és sérülés óta nem ültem még vissza, de már nagyon szeretnék. ( de félek, ezért türelmes, kedves és hozzáértő oktatót szeretnék )

Egy hucul mennyi szenabalat es hanyast eszik meg egy evbeb kb?

nem vagyok tisztaban a meretekkel sajnos, megkoszonnem hogyha valaki emgvalaszolja pontosan

Bántaná a kutyát?

Nem értek a lovakhoz, sőt félek is tőlük, főleg azért mert életembe nem nagyon láttam élőbe lovat, max távolról néha pár alkalomkor, nem ismerem őket. Egy kis testű kutyát sétáltatok egy megadott útvonalon, néha kiszokták kötni erre a föld útra egy lovat, vagy csak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!