Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szokás még kisebb lovardáknál,...

Szokás még kisebb lovardáknál, vidéken, hogy lovardában kisegítő munkáért cserébe tanulhatok lovagolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni lovagolni. Van rá valamekkora keretem havi szinten, de próbálnék minél többet tanulni az egész lótartásról. Igyekszem minél több szakirodalmat is olvasni stb.

máj. 5. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy emlékszem mindig nehéz volt embert találni aki kiganajoz és azoknak a szabiját is meg kell oldani, szóval próbáld meg! Kérdezd rá!
máj. 5. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
93%
Igen vannak meg ilyen kisebb lovardak, ahol munkaert cserebe kapsz kedvezmenyes vagy akar ingyenes lovaglast vagy tanulasi lehetőseget. Ha kezdő vagy eleinte tobb a munka mint a lovaglas. Ha azt latjak hogy mwgbizhato vagy akkor egyre tobbet tanitanak. Velm ugyanez volt. Engem a Kengyelvölgyi lovardába vettek föl segítőnek csere lovaglasert. Eleg nyugodt kornyezet, es jo kezdőknek is, ajanlom🥰
máj. 6. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Lovas táborban kisegítő lehetőségek Vas megyében?

Sose volt lehetőségem lovagolni hosszabb ideig csak 1 évében 1 hétig táborban és nincs lehetőségem lovagolni de szeretnék lovagolni cserébe segíteni amivel csak tudok persze ezt csak nyáron tudnám szerintem csak csinálni Aki tudna valami jo lovardát az kérem segítsen Előre is köszönöm 16/L

Mennyit keres egy kutyakozmetikus?

Az interneten sajnos semmmi információt nem találok erről. Válaszokként csak annyit olvashatunk, hogy "annyit keres, ahány kutyát tud fogadni". De nekem az lenne a kérdésem, hogy mint kisegítő, mennyit lehet keresni kutyakozmetikus mellett? Egy szakmabeli, már ebben...

Valaki aki szolnokon lakik eljön velem az egyik kutyamenhelyre kisegítőnek?

Vagy egyáltalán megkérdezni hogy lehet e dolgozni 13 és 3/4 évesen? :D

Szolnokon hol vannak menhelyek? És lehet oda menni 13 évesen kisegítőnek? És ez pontosan mit jelent? Bármikor mehetek vagy mindig ugyanakkor?

És pontosan mit jelent ez a kisegítés mi tatozik ide? Tudom hülyének fogtok nézni h kisegítő akarok lenni, de nem tudom miaz, de azért gondoltam erre mrrt imádom az álatokat kutyákat és nagyo nszeretnék segíteni rajtuk. KÖszi a normális válaszokat:) .

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!