Szeretnék lovat bérelni nyíregyházán. stabilan lovaglok, versenyeztem is díjugratásban. olyan lovardát keresek ahol van edző és megfelelő ló is. mindenhol csak a bértartást latom lehetőségnek, de lovam nincs. valaki tud ilyen lovardáról?
Kapcsolódó kérdések:
A lovam nyereg alatt és szabadon is gyönyörűen ugrik, viszont amikor ugratunk az én tartásom elfogadható, de nem túl jó. A gimnasztika segíthet? Amúgy most egy edzőváltásban vagyok, viszont a lovardában nincs túl jó edző. És mielőtt valaki már írna le hogy válts...
Sziasztok! Az érdekelne elsősorban, egy díjlovas/ugró edzés nálatok mennyibe kerül?(saját ló nélkül) És hetente hányszor jártok lovagolni?
Eddig három edzőt találtam aki esetleg kijárna hozzánk, idomító -később ugró edzést tartani. Az eddigi jelöltek Horváth Béla Bence, Kovács Zoltán, Hajdu Zsolt. Róluk szeretnék véleményt viszont más edzői ajánlást is szívesen fogadok!
17 éves fiú vagyok, de ötosztályos gimibe járok, és évvesztes is vagyok, ezért 2 évet csúszok az érettségivel. Mivel idén volt az utolsó OKJ-s képzés, ezután milyen tanfolyamon lehet majd elsajátítani a díjugrató-edzői képzést? Nem igazán vagyok ebben otthon. Lesz majd...
Sziasztok! Nagy vágyam, hogy egyszer rendesen ugrathassak(ezt úgy értem, hogy képzett lóval és edzővel, jó pályával). Sajnos nem nagyon van rá lehetőségem a környéken, illetve lenne egy jó lovarda, de ott nagyon drága egy ugróedzés. Ti hol tanultatok meg ugratni?...
A mi lovardánkban benne van a szabályzatban, hogy csak edző jelenléte mellett lehet ugrani, mert (nyilván) balesetveszélyes. Ez mindenhol így van, vagy vannak kivételek? Nézzétek el, életem során csak egy lovardában lovagoltam/tartom a lovamat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!