Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van azon a környéken lovarda/l...

Van azon a környéken lovarda/lovaglási lehetőség?

Figyelt kérdés
Eddig is Miskolc környékén éltem és lovagolok is két helyen, de szeptembertől Miskolcon fogok, a DVTK stadion környékén. Tudom, hogy Miskolcon milyen nagy lovardák vannak, Hejőmenti, Dante (bár az már nincs) stb, de azok nagyon nagyon kiesnek, főleg, hogy nincs kocsim, és valljuk be a legtöbb helyen egy adag semmit kapsz, és azt is nagyon drágán. Esetleg Miskolcnak azon a felén tud valaki valami kisebb lovardát/ olyat ami elérhető stabil tömegközlekedéssel? Tapasztalt vagyok lovakkal, földről, nyeregből is, 80 cm körülit ugrok.

júl. 7. 21:03
 1/2 A kérdező kommentje:
Nyilván a környéket nem úgy értem, hogy a város közepén, de esetleg diósgyőr, vagy a külvárosban, ami elérhető gyalog/busszal
júl. 7. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
38%
Lovagnak készülsz?
júl. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Debrecenben és környéken lovaglási lehetőség?

A Debreceni Egyetem lótenyésztő, lovassportszervező agrármérnöki szakára járok. Sajnos mivel sokan vagyunk, ezért kevesebbet lovagolunk, mint amire számítottam, minőségében persze messze a legjobb hely, ahol lovagolok, de szívesen járnék más helyre is, hogy gyorsabban...

Normális lovarda a környéken?

Debrecen és közvetlen környékén keresek egy normális lovardát. Csak hobbi szinten lovaglok pár éve, de a régi lovardámat megutáltam, és újat keresek. Olyan helyre szeretnék menni, ahol nem csak felpattanok a lóra, majd a végén leugrom és mehetek, hanem én készíthetem...

Western lovarda/lovaglási lehetőség Debrecen környékén?

Sziasztok! Nagyon nem találok ezzel kapcsolatban infókat, hogy Debrecen körül merre lehet western stílusban lovagolni. Ahogy nézegettem sajnos eléggé Budapest orientáltak ezek a helyek de hátha valaki tudna nekem ebben segíteni. Előre is nagyon köszönöm mindenkinek!

Van lehetőség Székesfehérvár és környékén háznál lovaglásra?

Jelenleg lovardába járok, de szívesen járnék valakihez segíteni lovaglásért cserébe. Van szerintetek erre lehetőség? Biztosan ülök mindhárom jármódban. Több terepen is részt vettem. Kisebb ugrások is biztosan mennek. Rengeteg féle fajta ló megfordult már alattam....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!