Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Jó lovarda a Gyémántpatkó?

Jó lovarda a Gyémántpatkó?

Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 13:09
 1/9 anonim válasza:
Talán az alapok elsajátításához jó... De sem bértartó helyként, sem lovaglás szempontjából nem ajánlom... nem részletezem.. olcsó, lovak vannak, nyergek vannak.. oktató van..
2015. febr. 10. 10:36
 2/9 muntyan válasza:
gyémántpatkó lovarda Kerepesen SZUPER IMÁDOM!Barátságos kedves társaság,könnyű beilleszkedni.A tulaj egy segitökész tündér,a lovászok kedvesek rendesek, Évek óta telt házzal müködik és nem az az elsödleges szempont hogy mindenkit lehúzzanak pénzzel.Nagyon jó és magasszintű az oktatás,/nagyon jól részletesen elmagyaráznak mindent minden hibámat kijavitják!türelemmel, terep lovaglásnak pedig a környéken nincs párja!Az iskola lovak nagyon jók.Van körkarám,több pálya va ugró és díjlovaspálya is. a bértartott lovak pedig nagyon jól vannak tartva/évek óta egy két hely szabad box van csak!/ők nagy legelőn!Mindent összevetve Ők egy nagyon igényes igaz!HOBBISTA lovarda.SZerintem mindenki aki mást mond irigységből mondja.
2015. febr. 19. 18:17
 3/9 anonim válasza:

Szerintem is SZUPER hely!

Én már sok lovardát megjártam a lovammal mint bértartó.DE itt évek óta itt vagyok és szerintem ennek a lovardának a környéken nincs párja!

ÉN is csak ajánlani tudom mindenkinek!

2015. febr. 20. 08:50
 4/9 anonim válasza:
igen jó lovarda!nayon jó az edzés szinvonala,jók a pályák.Jó a társaság.jó a bértartása is.Jó lovarda nagyon.
2016. febr. 23. 14:02
 5/9 anonim válasza:
Szerintem is ez a legjobb lovarda*-* az oktatok nagyon kedvesek hamar mehetsz terepre is csak ulj stabilan :3
2017. márc. 16. 17:03
 6/9 anonim válasza:
Sajnos nekem nincs jó véleményem a Gyémántpatkóról. A lovastáborról meghírdetett,foglalkozások köszönő viszonyban sincsenek a hírdetésben beharangozottakkal. A gyerekek nem érezték jól magukat,unatkoztak. A személyzet udvariatlan és elhanyagolja, vagy inkább nélkülözi a foglalkozásokat,a gyerekek unatkoztak és feladatként az állatok etetését és itatását kapták,a beígért foglalkozások ( íjjászat,ékszerkészítés,jelbeszéd tanulás vagy lovasoktatás stb.) helyett. Nem ajánlanám sem lovastáborra ,sem bértartásra senkinek. Inkább keressenek más lovardát a környéken.
2020. júl. 30. 20:23
 7/9 anonim válasza:

Igen nagyon jo

Az en gyerekeim evek ota minden taborukban reszt vesznek es ők kifejezetten élvezik hogy az állatokról is gondoskodhatnak./ egyébkènt minden évben akad itt olyan szülő mint az előttem szolo aki azt hiszi hogy a táborba lepatintja a neveletlen ķölykeit és ők neveljèk meg.a tàboraik èvek òta telt házasok és jó programjaik vannak.

2021. júl. 28. 16:52
 8/9 anonim válasza:
MI IS POZITIVAT TAPASZTALUNK ÉVEK ÓTA.Aranyosak kedvesek maximálisan odafigyelnek mindenre.A programokat is mindig tènyleg korosztàlyhoz igazitják és a lovasedzések is időben bevannak tartva./ màs tàborban agyerekem 5 percet üllt lovon/ itt nagyon pontosan betartják az időket is.
2021. júl. 28. 17:01
 9/9 anonim válasza:

Én évek óta itt tartom a lovat

A személyzet mind a vezetés segítőkész kedvesek.

2021. júl. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!