Versenyzés?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és van egy lovam ! 3 éves korom óta lovagolok , de még nem voltam versenyen ! Mivel a lovarda ahová járok nem indít versenyeket és így én sem tudtam menni , de mivel most , hogy lett egy saját pacim így úgy gondoltam , hogy versenyeznék ez az álmom , de nem tudom , hogy lovarda nélkül lehet -e versenyeken indulni? Ha igen akkor , hogy ? (Régebben jártam az Akadémiára is és magán oktatom is volt így úgy gondolom egy teljesen kezdő díjugrató versenybe kipróbálnom a tudásomat és a pacim tudását ! Lehetséges ?2014. máj. 16. 20:14
1/5 LiEli válasza:
Biztosan lehetséges, a múlt nyáron találkoztam egy fiatal, kb veled egykorú leányzóval aki épp a mezőn gyakorolt, mini-filmet készítettek valamilyen versenyhez mint felvezetőt róla és a lováról. Egyénileg indult, édesapja edzette.
Hogy hogyan valósítható ez meg azt nem tudom, nem értek a lovakhoz, sem a lovas dolgokhoz.
Sok sikert az álmod beteljesítéséhez, soha ne add fel! :)
2/5 anonim válasza:
Regisztrált oktató nélkül nem indulhatsz, az nem számít hogy a lovardád indít-e versenyeket. A lényeg hogy legyen egy hivatalos edződ, és regisztráld magad és a lovad a Póni Klubba.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ! Az edzőm Üllőn van aki komolyabban edz velem díjugratás terén , de ő nem teljesen díjugrató edző !
2014. máj. 16. 20:24
5/5 anonim válasza:
16 évesen nem csak póni klubos versenyen indulhatsz. Kell egy regisztrált edző, egy egyesület, amelyik leigazol, leteszed a rajtengedély vizsgát és már szabad is a pálya.
Nem tudom, hol laksz (ha Üllőn volt edződ, akkor nem vagy olyan messze tőlünk) de ha regisztrált edző kell, illetve egyesület, írhatsz privit, tudok segíteni, jászberényi vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!