Pátyon a Terápiás Parkban van lehetőség bértartásra?
Figyelt kérdés
Illetve ha van,mennyibe kerül?Esetleg valakinek személyes tapasztalata van a lovardával kapcsolatban?2015. okt. 24. 22:32
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom hogy egyről beszélünk-e. Én a Bellandor lovasudvar ajánlom pátyon, úgy tudom van lehetőség bértartásra. Oda járok versenyekre, edzőtáborokba is. Nagyon kedvesek, tiszta a lovarda, és igen rugalmasak is. Nagyon szép hely. Keresd meg a neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Felnőtteknek lovaglási lehetőség Bp. -en?
Sziasztok! 34 éves múltam. Szeretem a lovakat és már vagy 10 éve nem ültem lovon. Igazából lovászi végzettségem is van, de lovászként el nem helyezkednék az alacsony fizetés és az igénytelen szállások miatt. Más irányban dolgoztam e miatt, de a lovak iránti...
Olyan budapesti lovardát keresnék, ahol lehetőség lenne arra, hogy segítségért cserébe lovagoljak vagy akár rendesen munkaként oktassak, most...
7 éve lovagolok és három éve oktatok, a lovammal ugrottunk egy méterig és nagyon szeretek idomítani illetve terepre járni. Annak is örülnék ha ismernétek olyan embert akinek van lova de nincs ideje foglalkozni vele és szeretne hozzá segítséget, vagy oktatót keres. Most...
A TB-ranch milyen hely? Van bértartásra lehetőség?
És ha igen mennyibe kerül a havi bértartásra egy lónak?
Ismeri valaki a Népszigeti Lovardát?
Van lehetőség terepre, vagy csak karámban lovaglás van?
Debreceni lovasklub egyesület, vélemény?
Van bértartásra lehetőség?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!