Fontos, első ugratás?

válasza:Majd az edző mondja mit csinálj,vagy tartsuk meg neked online az edzést
jó fajta,de nem a fajtán fog múlni,hanem a képzettségén ,elsőre úgyis ikszeket fog neked rakni ha józanul gondolkodik.vágtában szokás ugrani,emelt cavalettin ugyanúgy könnyíteni kell,ha le van rakva és csak át kell lépnie akkor könnyűügetés esetleg könnyített ülés felette. Szárral engedsz az elrugaszkodásnál h ne akaszd meg a ló száját,de majd elmondja úgyis és rá kell érezned.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már egy jó ideje vágtázom, de mostanában valahogy nem megy. Nem tudom normálisan azt a dupla sarkat, hogy beugrassam vágtába. Ehelyett "rácuppogok" és azt mondom, hogy vágta (oktatóló, mivel akinek nincs ott saját lova, ezen lovagol), és így vágtázik. Rendesen leülök...
bár tudom a lovaglásnál is elég sok mindenre kell odafigyelni.. :)
Tudom hogy egyedet kell nézni de úgy általában. Írhattok drágább fajtákat is holsteini,hannoveri ilyesmiket is :) Első ló lenne de szeretnék díjugratásban versenyezni
Igazából csak egy kisebb X-et fogok átugrani (már ha sikerül), de én mégis eléggé tartok tőle. Mi lesz ha... a ló megtorpan, felágaskodik, én leesek stb, stb.
Nagyon szeretnék egy lovat 12 éves vagyok. Járok lovardába de ritkán ezért szeretnék egy pacit. Nagyon sok mindent tudok rólok ha akarjátok még kérdezhettek is akármit. De inkább csikót szeretnék pintot vagy tarkát(díjugratásra) Lenne egy picit segítségem... Meg...
Van egy 125-ös crossmotorom, első ugratásomra készülök.Milyen tanácsokat tudtok adni??Gondolok itt érkezésre, stb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!