Szerintetek ki fognak közösíteni?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy én nem nagyon járok lovagolni, csak táborokba. Ezért normális lovaglóruhám sincs. Viszont most nyáron megyek lovastáborba egy idegen helyre, ahol nem ismerek senkit. Szerintetek ki fognak cikizni, amiért nincs lovaglóruhám?2018. márc. 30. 10:25
1/6 anonim válasza:
Mi soha nem cikiztünk ki senkit, engem sem címzett senki, amikor még nekem sem volt. De egy gatyába szerintem mindenképpen ruházz be, mert a belső varrással rendelkező nadrág sz@rrá fogja nyomni a combodat lovaglás közben. Már ha lovaglás alatt nem 10 perc körözgetést értünk. A Decathlonban sok gatya kapható olcsón.
2/6 A kérdező kommentje:
@Asszonypajti egy belső varrás nélküli nadrágban lovagolok. És köszönöm. Hova jársz lovagolni?
2018. márc. 30. 10:58
3/6 anonim válasza:
Szeged mellett Baktóba. Elég putri lovarda, de ez van egyedül közel. Lovastáborba régen Izsákra jártam. Szuper volt, reggelente több órás terepekkel indítottunk, és délután is volt lehetőség lovaglásra szabadon. Az pályán való 10 perces vezetőszáras körözgetős "lovastáboroktól" a falra mászok. Ha van a nadrágnak belső varrása, akkor az jó lesz.
4/6 anonim válasza:
Lovaglónadrág a mininum. Decathlonban 3000-5000ezerért már van ! Ha 20-30 ezres táborra van pénz,akkor ez is férjen bele,adjuk meg a tiszteletet ,ne egy akármilyen rongyos nadrágban feszítsünk a lovon,akkor is ha kezdők vagyunk.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 az a baj hogy a szüleim szerint arra a pár hétre, plussz az év közbeni pár alkalomra elég a farmer. De most amúgy is van egy kis összegyűjtött pénzem, lehet veszek.:D
2018. ápr. 1. 13:35
6/6 anonim válasza:
Ne legyen szégyenérzeted ez miatt. Buataság. Ha nem lovagolsz sűrűn és nem használnád ki a lovagló nadrágot, akkor felesleges (persze, ha szügséges, mert kitörti a lábad, az más eset) De mindenféle képp hosszú szárú nadrágban menny, de nem farmerba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!