Létezik Brit rövidszőrű, szürke bundájú és kék szemű fajtatiszta cica?

válasza:

válasza:A mi cicánk brit kék (szürke, de a briteknél kéknek hívják ezt az árnyalatot), olyan 3 hónapos koráig volt világoskék a szeme. Miután elhoztuk a tenyésztőtől, azóta fokozatosan váltott sárgába a szeme, még világosabb sárga egyelőre, de valószínű később borostyán lesz.
Amennyire tudom, ez a színárnyalatú bunda csak ezzel a szemszínnel 'párosul', de lehet, hogy kitenyésztettek már valami különleges génállománnyal rendelkező cicát a brit fajtán belül. Kérdezz meg pár tenyésztőt! Sajnos viszont még ha lehetséges is, ők sem fogják tudni garantálni, hogy egy bizonyos alomban lesz-e az általad kívánt szem/bunda kombinációjú cica.

válasza:További kérdések:
Nem volt még ennyire kicsi cicám, az utcáról mentettem meg szegényt, kb három hetes lehetett. Két hete van nálam, tejpótlót adok neki cumival, az első napokban ment többször a hasa így dokihoz is vittem ahol kapott probiotikumot. Azóta egy nagyon vidám csöppség, már az...
Brit rövidszőrű cicát szeretnénk, kandúr cicát hobbi célra, lehetőleg tabby mintásat, bicolor vagy tricolor szinűt, vagy esetleg feketét. Családias tenyészetet szeretnénk, ahol meg lehet nézni a cicákat. Nem az ár a legfontosabb, de azért nem kiállítási célra vennénk...
Kb 10 napja találtam egy kiscicát, max 3 hetes lehetett (közelben lakók szerint magára volt hagyva és kb 3 napja abban a helyben volt étel-ital belül) Itthon cumiztattam nekik való tejporral majd mikor láttam hogy rágna is adtam neki junior alutasakost. Imádott enni,...
Nálunk fialt le a szomszéd macskája vagy valami kobor macska amire nagyon nincs szükségünk és sokan is vannak. Mivel még kicsit probáltam facebookon és különbözö oldalakon meghirdetni hátha kell valakinek kismacska de hát sehol nemjártam sikerrel. Van valami alapitvány...
5 hónapos nőstény cica állandóan nyüszög,panaszkodik ha alvásból megzavarom.ez normális?
Sziasztok! Van egy 3 hónapos cicám. Kb 1 hónapja van nálam. Kb hetente 1-2 alkalommal szokott előfordulni “baleset”: vagy belelép a kakiba és kihozza a lakásba, vagy rá ragad pár alom db a fenekére és az meg ugye kakisan leesik itt-ott a lakásban. Tudom, hogy még...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!