Hogyan neveznétek el magyarul a "ceiling cat"-et?
2021. szept. 10. 15:57
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Mennyezeti macskamera (macskakamera)
6/12 A kérdező kommentje:
Mennyezeti kukkeroló, ez tetszik, hi-hi
2021. szept. 10. 16:49
7/12 Mansour 

válasza:

válasza:Lukbólkukkoló, avagy az álmennyezet réme
8/12 A kérdező kommentje:
vagy leskemacska vagy kémkarom
2021. szept. 10. 17:59
9/12 A kérdező kommentje:
mennybőlmenyus
2021. szept. 10. 18:01
10/12 A kérdező kommentje:
macskarémkamrácskából kémcsőkamerácska
2021. szept. 10. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan neveznétek el egy 1 éves falabella lóvat?
A kissöcsém kapta de nincs ötlete, mi legyen a neve. Szerintetek? Nekem a Bella név tetszene de csődörke, nincs a Bellának vmi ffi változata? Zsófi
Ti ilyen esetben is neveznétek így a macskátokat?
Van egy cicám, őmellé kapok egy szürke kiscicát. A suliban el is újságoltam persze, és megkérdezték tőlem hogy mi lesz a neve. Erre mondtam, hogy Pamacs, vagy Nala. Szüleim Pamacsra szavaznak, nekem is afelé húz a szívem. Viszont az egyik barátnőm azt mondta, ne legyen...
Ti hogy neveznétek el a cicátokat?
Hamarosan kapok egy cicát ^^ Nem tudom, hogy hogy fog kinézni (az apja tarka, az anyja fekete), és a nemét se tudom... ti hogy neveznétek el? :) Nekem a Pisze név tetszik...
Ha lenne egy sziámi cicátok, hogy neveznétek el?
Szerintetek az jó név, hogy Edward?
Hogy neveznétek el egy fekete-fehér kandur szfinx cicát?
valami nagyon ütös nevet keresek leendő szfinx cicámnak akit a hétvégén hozok el. várom a jo ötleteket:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!