Miért ilyen a cica szeme?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy 2 éves kinti kandúr cicám. Pár napja amikor meg akartam simogatni a fejét, mindig elfordította mint ha bántani akarnám. 2 nappal ezelőtt a jobb szemét nem nyitotta ki rendesen,tegnap már szinte egész nap feküdt a jobb szemét egyáltalán nem nyitotta ki. Ma a...
Találtuk az utcán nyakörv nélkül és befogadtuk. Enni eszik, pisil kakik rendesen de ezeken kívül egésznap csak alszik. Ha ébren van sem játszik nagyon nem is bújik. A szeme is csipás kenjük neki kamilla teával már mintha jobb lenne neki viszont akkor is féltem, hogy valami nem oké vele szerintetek?
A cicánknak könynezik a szeme (barna színű folyadék, csak az egyik, folyamatosan). Orvozhoz már vittük, ajánlott egy krémet, attól elmúlt. De már az sem hat. Semmi. Mi lehet a baja?
Esetleg különleges v minden macskánál így van?
Például, hogy a fehérnek kék, zöld, vagy sárga lesz e... Vagy hogy egy sötétebb színűnek citromsárga vagy borostyán. Mert nekem a vörös házimacskámnak például nagyon nagyon gyönyörűséges mélykék szeme volt, olyan amilyennel egy sziámi sem veheti fel a versenyt......
Azért furcsálom mert tudtommal ebben a korban még kéknek kéne lennie a szemüknek és nem is olyan színe van mint amikor már felnőnek és “arany" színű a szem hanem kifejezett barna egyszínű nincsenek rajta olyan fekete "lyukak" 😂 Olyan vilagos barnás. (esetleg azért...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!