A cicáknál milyen vérfertőzés lehetséges?

válasza:Hogy erted, hogy milyen?
Mivel osztonbol szaporodnak, ezert nekik tokmindegy, kivel parosodnak. Most az, hogy konkretan milyen betegseget von maga utan, ha mondjuk anya-fia parosbol szuletik alom, isten tudja. Lehet, hogy egeszsegesek lesznek a cicak, de lehet, hogy mindenfele bajuk lesz.

válasza:

válasza:Egyetlen fajta vérfertőzés van,maga a vérfertőzés,és hogy az mit hoz magával mindig kérdéses.
Mentális problémákat szinte mindig,mindenféle idegrendszeri problémákkal küzd az ilyen ember/állat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Előbb a szobámba bejött egy bazi nagy szúnyog. És már láttam messziről,hogy ebben tele van a cucc(blood) na mondom király. Bátorságot vettem és leütöttem az ujjammal,de nem kellett volna,mert az ujjamon volt egy kis vágás. Azon keresztül meg átszivárgott a szúnyog vére, kicsit félek mit tegyek?
Dzsungi törpehöriknél létezik vérfertőzés? Lesz bajuk a kicsiknek?
Láttam egy nagy lótenyészetben, hogy olyan lovat kínáltak eladásra, aminek az apai ágról a nagyanyja (a ló apjának az anyja) és az anyai ágon lévő nagyanyja (a ló anyjának anyja) megegyezik. Ez már vérfertőzés? Milyen negatív hatással van ez a szoros családi kapcsolat a leszármazott lóra?
A következő a helyzet. Amelyik kennelből Én vettem a kutyámat, arról értesültem, hogy most újra lesznek kiskutyák. Az anyuka ugyanaz mint az Én kanomé, az apuka viszont nem. A kanom apja idegen kan. Viszont aki most fedezné a kanom anyját, az a kanom anyjának a...
A macskámnak 2 alma volt a nyáron. Egy cica kivételével, mindegyiknek találtam gazdit. Egy kisfiú maradt. Nagyon megszerettük, de felmerül a kérdés, hogy számít-e majd jövő tavasszal, hogy a tüzelő nőstény az anyja. Még egy almot szeretnék, utána ivartalaníttatnám az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!