Miért fél a macska a porszívótól?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Purizont néztem még, illetve hallottam róla, de sajnos annyi pénzt nem tudok már költeni tápra :/Mit gondoltok?
Kb fél éves kandúr macska. Még nem lett ivartalanítva, de hamarosan ki lesz. Pár napja fürdettem meg, de olyan fura szaga lett, kicsit büdös. Ez lehet attól, hogy lassan ivarérett lesz? Még nem jelölget, meg nem is vettem észre rajta semmi mást.
Ivartalanított nőstény, 3 éves, benti cica. Az étrendje nem változott, féreghajtót illetve bolhacseppet rendszeresen kap. Ez természetes dolog, vagy utalhat valamilyen betegségre? (Nem tudom számít-e, de van egy kinti kandúr macskám is, akinek néha megengedem, hogy bejöjjön a lakásba.)
Valamibe belelépett és már rászáradt.Leakarom mosni neki. Viszont, ha mész, akkor marhatja a bőrét, ha vízzel érintkezik. Nem akarom,hogy lenyalja magáról. Mivel lehet ezt lemosni róla?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!