Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért fél a macska a porszívótól?

Miért fél a macska a porszívótól?

Figyelt kérdés
Kitágul a pupillája és elfut

2021. dec. 21. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb nála, de cserébe rohadt hangos. Te a macska helyében nem félnél?
2021. dec. 21. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert zajos.
2021. dec. 21. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te is megijednél ha egy nálad nagyobb lény egy nálad tizszer nagyobb böhöm dobhártyarepesztő géppel sertepertélne körülötted.
2021. dec. 21. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém a hajszárítótól is fél. 😅
2021. dec. 21. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Változóan állnak hozzá. Nekem négy macskám van, egy retteg tőle, jó időben a kertbe, ilyenkor a lehető legtávolabbi szobába menekül, amint meghallja, kettőt olyan szinten hidegen hagy, hogy körbe tudom porszívózni körülöttük a szőnyeget, fel nem emelnék a feneküket, a negyedik meg folyamatosan játszani akar közben a porszívófejjel, ugrál utána, ahogy mozog.
2021. dec. 21. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Ez jó minőségű táp cicának?

Purizont néztem még, illetve hallottam róla, de sajnos annyi pénzt nem tudok már költeni tápra :/Mit gondoltok?

Mitől lehet fura, kicsit büdös szaga a macskámnak?

Kb fél éves kandúr macska. Még nem lett ivartalanítva, de hamarosan ki lesz. Pár napja fürdettem meg, de olyan fura szaga lett, kicsit büdös. Ez lehet attól, hogy lassan ivarérett lesz? Még nem jelölget, meg nem is vettem észre rajta semmi mást.

A macskám pár hete sokszor és igen büdöset pukizik. Mitől lehet?

Ivartalanított nőstény, 3 éves, benti cica. Az étrendje nem változott, féreghajtót illetve bolhacseppet rendszeresen kap. Ez természetes dolog, vagy utalhat valamilyen betegségre? (Nem tudom számít-e, de van egy kinti kandúr macskám is, akinek néha megengedem, hogy bejöjjön a lakásba.)

Macska szőréből mivel és hogyan lehet kimosni a festéket vagy meszet?

Valamibe belelépett és már rászáradt.Leakarom mosni neki. Viszont, ha mész, akkor marhatja a bőrét, ha vízzel érintkezik. Nem akarom,hogy lenyalja magáról. Mivel lehet ezt lemosni róla?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!