Bent tartott macskát re lehet szoktatni arra, hogy a "dolgát" a házon kívül végezze el?
A macska bent alszik, eszik, de nem macskaalmot használ, hanem jelez a gazdájának, hogy nyissa ki az ajtót az udvarra.
Csak érdekelne, de ha tényleg lehetséges megtanítani, később hasznos lehet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Van egy 14 éves ivartalanított nőstény lakásban tartott macskám. Minőségi eledellel etetve. Utóbbi hónapokban sokat fogyott, egyre élénkebb, gyakorlatilag állandóan aktív, folyamatosan éhes és a legfontosabb hogy semmit nem alszik. A semmit azt szó szerint kell érteni!...
(Távolság nem akadály) Kinél van jó/rossz tapasztalat? Mennyi a várakozási idő?
Az a helyzet hogy a macskámnak eléggé beteg a szeme már egy ideje, és voltam vele itt a belvárosban, de szerintem teljesen félre kezelik, nem gyógyul, el akarom vinni egy másikhoz, ahol lehetőleg van komolyabb szemvizsgálat, de még nem luxus-horror árban! Tudnátok ajánlani valakit?
Valószínűleg ősszel született, vagy még tavaly tavasszal csak nagyon vékony. Ostoroson bóklászik. Egy szeme van, állkapcsa deformált füle végei le vannak szakadva. De szimmetrikusan, szóval lehet valaki ivartalínotta amíg kóborolt és így jelölte meg, nem tudod...
Eddig kutyáim voltak, de sajnos egy egy betegség miatt már nem tudok órátak mozogni így esett a választásunk egy cicára. Soha nem volt még macskánk és nem tudunk dönteni, hogy menhelyről egy felnőttet vagy haztól 3gy ingyenes cicát válasszunk. Mindkettőnek vannak...
A miénk jeleg a fém cuccokra van ráfixálva, pl a lézer pointer maga érdekesebb mint a piros pötty. Egy ilyen tollboás horgászbot is volt, de az potyog, szóval kidobtam, mert nem lenne jó ha megenné.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!