Milyen „nem szokványos" kajàkat szeret a cicàd?
Az enyém például odavan az olivàért. Nem csak az olivabogyót eszi, az olivás szappant is nyalogatja .
Szereti a fűszereket, hempereg bennük. Vicces, mikor az őrölt piros paprikával panîrozza be magát.
A mákot, brindzàt, élesztőt is kiköveteli, ha meglátja.
Kivancsi vagyok más macskák dilijeire.

A macska 100% húsevö állat, ragadozó. Minden egyéb anyag, föleg a füszerek, és olajos magvak is veszélyesek számára. Ha követeli ha nem.. semmiképp sem szabad hagyni, hogy ezekböl lopkodjon, kérjen. Tragikus vége is lehet nem csak gyomorrontás.
Tehát az enyém: nem tudom, mert esélye sincs hozzáférni.

Vigyazz a fuszerekkel es olivaval nem tesz jot nekik.
Az enyem a tojasrantottat imadja

Nekem egy cicám a nyers sárgarépáért volt oda. Főztünk, szólt a telefon, rémülten megyek vissza, hogy ott maradt a csirkemell, a cica rá sem bagózott, a zöldséges tálban nyakig elmerülve zabálta a felszeletelt sárgarépát. Attól kezdve minden főzésnél jött kunyerálni.
Egy másik cicám meg a Raffaello-ért volt megveszve. Képes volt kicsomagolni a nejlonjából.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!