Kb 5 hetes macskakölykök szemei csipásak. Mivel lehet ezt gyógyítani?

válasza:Sokat segít, ha kamillás vattával naponta kétszer - háromszor áttörölgeted.
Lehet olyat, hogy veszel filteres kamilla teát, pár száz forint pl. a Spar Budget. Azt leforrázod egy kevés vízzel, majd ha kihűlt, magával a filterrel törölgeted a szemüket.
Ha jól értem kóbor cicák. Helyi állatorvostól kérj segítséget, hogy mielőbb menhelyre kerülhessenek.

válasza:

válasza:

válasza:Azt tudod, hogy a nyakuk felső részén, a "grabancuknál" kell megfogni őket, akkor reflexből lenyugodnak?
Ha az anyjuk szoptatja őket, minek a házi tej? A tej egyébként -a közhiedelemmel ellentétben nem jó a macskáknak.

válasza:A kamillás szrt ki lehetne már irtani, de mindig van egy tudatlan, aki ezzel jön.
Kamilla SZÁRÍT, NEM alkalmazzuk nyálkahártyán!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kölyökmacskánk júniusban született,így 5 hetesen egy hónaposnak számít,vagy a születési hónapja után számít annak?
5 hetes kis cicám van nagyon szeretem és nem tudom szabad e bolti tehén tejet adni már neki és elkezdhető a macska száraz illetve konzerves ételekkel való etetés?
Csak fekszik tegnap is és ma is. De tegnap még evett este is ma már nem akar enni. Nem játszik. Mit csináljak vele?
Jön hátul a tejfogai és keveset eszik és hányni szokott, ez normális ?
5 hetes lassan 6 lesz hogy lehet rá venni hogy rágja az ételt, mert enné csak nem rágja meg, és ma is majdnem megfulladt hogy lehetne rá venni hogy megrágja ? Vagy még várjunk vele ?
Mi etetjük cumiből de jön hátul a foga és alig akar enni, állandóan kattogtatja a fogát, és kezd lefogyni, mennyi idő mire ki jön a foga ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!