Idős cicám alig eszik és hány. Ha már régóta fennálló probléma milyen krónikus betegségre utalhat ez?

válasza:

válasza:Macskát TILOS koplaltatni!
De én sem etetném agyba-főbe, ha hány. Kellene egy kis diéta. Pl. adj neki egyszerre kevesebbet, max. ha éhes, akkor többször kapjon. Ha nincs más tünet, a hányás akkor lehet igazán problémás, ha van benne valamilyen aggasztó tartalom vagy szín vagy ha gyakori, pl. hetente, esetleg naponta többször fordul elő.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Főleg az államon és az alsó arcélemen, a hajam tövénél a tarkómon, a fülem mögötti részen, a vállaimon, az alkaromon kívül a könyéktől lefelé kb 10 cm-es területen. 31 éves vagyok, így ezek már nem kamaszkori pattanások. A hasam is gyakran puffadt.
A jobb lábam sarka alatti talp rész egyre érzékenyebb nyomásra és egyre többször fáj. Egyelőre még csak tompa fájdalom, de nem tudom mitől lehet. Kb. egy hónapja vettem észre. Mindegy milyen cipőt hordok, mindegyikben jelentkezik a probléma, sőt itthon papucsban is.
Nem utalhat ez velemi betegségre esetleg?
A nyáron került ide hozzánk egy kóbor macsek, kb. 1 éves lehet. Észrevettük, hogy néhol sebek jelennek meg rajta, akkor azt hittük, hogy verekedésből származik, vagy valahol felsértette magát. Aztán ezek a tünetek egyre elkezdtek durvulni. Elmentem a dokihoz, azt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!