Hogyan lehet a macskát fogyókúrára fogni?
Ivartalanított nőstényről van szó.Olyan 4 év körüli.
Alapvetően nagyon lusta, mozogni keveset mozog, ritkán igényli a játékot.
Enni eszik rendesen.
Két macska van.Szoktak kapni alutasakosat naponta, direkt steril macskáknak valót.
Illetve, száraz táp , víz mindig van előttük.
Ahogy megfogom, súlya is van neki.Egyre inkább egy gombóccá válik.
Viszont, azért egyáltalán nem olyan, mint amiket az interneten látni, hogy alig tud menni.
Neki nincs ilyen gondja, fut is.

válasza:

válasza:Száraz ne legyen előttük mindig, azt is csak étkezésre kapják, az alutasakossal váltva.
A tápnak sem tesz jót, hogy a szabad levegőn "poshad", nem véletlenül szokták a normálisabbakat visszazárható zacsiban árulni.

válasza:

válasza:Ne hagyd, hogy egész nap zabáljon!
Egy ismerősöm is ezt csinálja, töltögeti egész nap a szárazat, hogy mindig hozzá férjen, nehogy éhezzen szegény, meg mellé tömi jutalomfalatokkal, olajos hallal meg mindennel!
Úgy néz ki az a macska, mint egy tollpárna!
Volt, hogy leesett, mert nem tud felugrani székre sem már!
De még ráadásul el is dicsekedik vele, hogy ő hogy elkényezteti a cicáját! Én meg mondtam neki, vékony a határ az elkényeztetés és a halálra zabáltatás között és Te már átestél ezen a határon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Fiú macska, 1 éve lett ivartalanítva. Előtte sem volt sovány. De, most sokat hízott, lassan olyan lesz, mintha terhes lenne. Egy konzerv nem elég nekik egy nap. Mondta az állatorvos,hogy az ivartalanítás mellékhatása lehet a hízás.De, nem gondoltam volna,...
Az egyik tengerimalacom nagyon kövér (3x szélesebb mint a feje) és szegény már nem tudja felborulás nélkül megvakarni a hátát. A másik tengerimalacommal nincs ilyen gond. Naponta 3x kapnak egy marék tápot, délután kapnak egy marék C-vitaminos étrend kiegészítőt...
Tudom, furán hangzik, de ez van. Hobbi nyúltartó vagyok, van két nyuszim, a lány nagyon dagadt, a fiú pedig nem. A fiú nem szénázik, a lány viszont igen, és minden este és reggel kapnak egy tál magot, ugyanabból a tálból esznek, de mindig megmarad reggelre a fele,...
Van bent neki kerek... egesz nap csak koroz benne (reggel,este) ez fura tudom hogy eszakai allat de o tobbet van fent nappal :D a tapbol csak keveset kap! Egy csomo zoldseget adunk neki! Mit lehetne tenni?
A kutyám (4 éves, beagle) amióta itt van elég sokat hízott..5 kilót, pedig ahogy volt az úgy jó volt... mindennap(2 hete) elviszem sétálni..marha sokat...és még enni is kevesebbet adok neki...bátyáméknak új kutyájuk van(kan) és mikor elhozzák kergetőznek tök sokat(de...
Mikor hozzánk került beteg volt és nagyon nagyon sovány( úgy találtuk). Azóta mióta helyrejött viszont eszik rendesen,most viszont pocakos lett. Adjunk neki kevesebbet enni,vagy ez majd lemegy róla ahogy nől? Azért nem szeretném "éheztetni",mivel növésben van. Ti mi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!