Mi lehet a macskám baja? Időközönként összekakilja magát?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A cicák a tiszta helyeket szeretik és szeretném ha jól érezné magát.
Találtam egykét rendes Ragdoll tenyésztőt, még nem vettem fel velük a kapcsolatot, így nem tudom az árakat,de néhány helyen azt olvastam, hogy 200-300ezer ft körülbelül egy Ragdoll cica. Persze mindent meg fogok kérdezni a tartasaval kapcsolatban, csak elöljáróban...
Példaként hozva, ülök az asztalnál, nézem a filmet, ő is ül az asztalon, én a kezemmel játszom a bögrémmel és a semmiből hátra csapott fülekkel belém kap, aztán vissza se hátrál, vagy simogatom, és hátra fekszik, várja a poci simit, tetszik is neki,aztán mintha...
Arra gondolok, hogy nem csak kilapátolni a piszkot, hanem teljesen újjal feltölteni. Erre milyen gyakran kell sort keríteni? Szükséges egyáltalán?
Van egy egy éves ivartalanított perzsa kandúrom, és szerintem elég hányós típus. Kíváncsi lennék, hogy más macskák mennyit hánynak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!