9 éves ivartalanított fiú cica miért akarja megszexuálni az 1 éves ivartalanított lány cicát?
Van egy 9 éves fiú cicánk (dierkt nem hívom kandúrnak, de aki akar az így is biztos beleköthet, mindegy), kb 2 éves korában ivartalanítva lett.
Most "kapott egy kislány cicát, 10 hónapos, 6 hónapos korában ivartalanították. Mindkét beavatkozás sikeres volt, ennek ellenére a fiú cica néha ösztönből rá akar ugrani a kislányra. Harapja a nyakát és próbálja az ösztönös mozdulatokat tenni, amit párzáskor szoktak. Valaki találkozott más hasonló esettel? Én azt megértem, hogy az ivartalanítás ellenére az ösztön benne van, de fura....

8 és 10 éves cicánk van (saccper, felnőttként befogadottak). 6-7 éve lettek ivartalanítva mindketten, de ilyenkor a tavaszi szezon kezdetén a nőstényen látszanak a tüzelés emlékei (viselkedésében változik meg), a kandúr meg megpróbálja megmászni.
Az ösztönök, hormonemlékek megmaradnak, pedig ők már régóta ivartalanítottak. A te lánykád ráadásul fiatal, és nem olyan rég lett megcsinálva, simán lehetnek még hormonjai, ami ingerli a kandúrt.

Nem a fiú akarj, a lány....
És 1 éves macska az már nem kislány.
Amúgy meg hadd csinálják, biztos élvezik. ;)
Utolsó vagyok,
Sajnos műtétre lesz szüksége ha ez a helyzet.

LMBTQ cicus pedo hajlaommal.
Őszintén: te nem lennél frusztrált, ha kiheréltek volna??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!