Rekk.7 kérdése:
Tudnátok válaszolni pár kérdésemre a macskákkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék egy macskát de nem tudom milyen fajta legyen, aki azért barátságos. Tudnátok ajánlani párat?márc. 27. 15:33
2/8 A kérdező kommentje:
élő macskára gondoltam...
márc. 27. 15:38
3/8 anonim 

válasza:

Cica függő. Nem fogod semelyik macskáról sem tudni eldönteni 100%-ra, hogy barátságos, csak azért mert az interneten azt írják, hogy az egy olyan fajta.
Ha barátságos macskát akarsz kizárólag akkor ne legyen macskád, vagy fogadj örökbe egy olyant amiről az előző gazdik vagy a menhelyen ezt mondják. Mert nem lehet ezt ki jokerezni.
4/8 anonim 

válasza:

Az enyém, mikor befogadtam egyáltalán nem volt barátságos, most meg magától jön és bújik, dorombol, nagyon igényli a simogatást, becézgetést.
A kisebb meg úgy van vele, hogy ha nincs kedve, akkor hagyjam békén azonnal, ha van kedve, akkor le sem lehet vakarni, ül a nyakamban, bújik, dorombol.
5/8 anonim válasza:
A szinek alapjan is lehet koztuk kulonbseg, pl. a voros macskak nagyon bolondosak. A szurke cicak a legkedvesebbek.
6/8 whereislove66 

válasza:

A fajta szerintem mindegy,nekem pl sima hófehér házimacskám van.Gyönyörű szép.Amúgy a nöstény macsekok kicsit harciasabbak.Ha bújós macskát akarsz akkor inkább kandúrt válassz.
7/8 anonim 

válasza:

Igen, én is úgy tapasztaltam, hogy a kandúrok kedvesebbek. 🐈⬛
8/8 anonim 

válasza:

Nézz utána a Ragdolloknak. Nekem egy 2,5 éves fiú Ragdoll cicám van.Nagyon barátságos,bújós,igényli az ember társaságát.😊 Életem egyik legjobb döntése volt🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!