Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tüzel a nőstény macskám, és...

Tüzel a nőstény macskám, és pározni akar vele az ivartalanított kandúr macskám?

Figyelt kérdés
Van egy 2 éves ivartalanított kandúr cicám aki olyan 1 éves korában lett ivartalanítva. Ma arra lettem figyelmes hogy a tüzelő lány macskámmal próbál pározni. Nagyon úgy tűnt mintha sikerült volna az aktus mert a lány macska egy érdekes hangot adott ki. Lehetséges hogy vemhes lesz a cicám?

2025. máj. 3. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kandúr valóban ivartalan, akkor nem lesznek tőle kölykök.
2025. máj. 3. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Ki lettek szedve a golyói? Akkor hogy lenne már vemhes tőle a nőstény? 🙂
2025. máj. 3. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ivartalan a kan, akkor hogyan lehetne vemhes?

Egyébként ajánlott a nőstény ivartalanítása is!

2025. máj. 3. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan lenne vemhes ivartalan kandúrtól? Belészáll a szentlélek?
2025. máj. 3. 19:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2025. máj. 7. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Kis macskám most lett ivartalanítva, mik lehetnek a komplikációk tünetei?

7hónapos leány a macska, frissen lett ivartalanítva, viszont kissé aggódok érte, ő volt a leggyengébb és legkisebb az alomba. Legfőképp egy valami miatt aggódok mivel ilyen állapotban is rakoncátlan; Mik lehetnek a tünetek egy belső varrat szakadásnál? Persze a többi...

Miért pisil mindenhova a 2 éves ivartalanított, nőstény macskám?

Lakásban lakunk, nèha kivisszük sétalni a kertbe. De mindent lepisil, ruhakat.

Hogyan szoktassam le a macskám az ágyba pisilésről?

Már több mint 1 éves a macskám, ivartalanított nőstény. 2021 szeptemberje óta belepisil az ágyamba, akármikor egyedül hagyom. Már olyan is volt mikor rámpisilt miközben aludtam, és az utóbbi napokban megint elkezdett az ágyamba pisilni. Még soha nem kakilt az...

Hogyan ne izguljak ennyire a nőstény macskám ivartalanítása előtt?

Pénteken fogom elvinni, olyan orvoshoz, akit a legtöbben javasoltak, mégis nagyon izgulok. Még olyanon is gondolkodtam, hogy lemondom, mert úgy is csak benti, de tudom, hogy ez hülye gondolat, 1 másodpercnél tovább nem is gondoltam komolyan. Milyen praktikák vannak, hogy ne izguljak ennyire? 😃

A nőstény macskám ivartalanították, és egyszerűen nem szeretne pihenni és egyfolytában ugrál. Mit tehetek, hogy lenyugodjon?

Ma délelőtt ivartalanították a nőstény cicám, és azóta amióta haza hoztam egyáltalán nem akar pihenni, és többet ugrál mint egy átlagos napon. Nyílván az érzéstelenítő miatt most nem érez semmit de nem szeretném, hogy később mégjobban fájjon neki, vagy esetleg valami...

Évekkel ezelőtt ivartalanított nőstény macskám pár évente kicsit tüzelni kezd?

Másnál is előfordul? 2 évesen fogadtam be, teljesen vad volt, több almot is fialt egy forgalmasabb, belvárosi helyen. Állítólag nagyon sok kölyke volt. Befogás után természetesen azonnal ivartalanítva lett, és nem is volt vele gond egy darabig. 2 év elteltével azonban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!