Tüzel a nőstény macskám, és pározni akar vele az ivartalanított kandúr macskám?

válasza:

válasza:

válasza:Ha ivartalan a kan, akkor hogyan lehetne vemhes?
Egyébként ajánlott a nőstény ivartalanítása is!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
7hónapos leány a macska, frissen lett ivartalanítva, viszont kissé aggódok érte, ő volt a leggyengébb és legkisebb az alomba. Legfőképp egy valami miatt aggódok mivel ilyen állapotban is rakoncátlan; Mik lehetnek a tünetek egy belső varrat szakadásnál? Persze a többi...
Lakásban lakunk, nèha kivisszük sétalni a kertbe. De mindent lepisil, ruhakat.
Már több mint 1 éves a macskám, ivartalanított nőstény. 2021 szeptemberje óta belepisil az ágyamba, akármikor egyedül hagyom. Már olyan is volt mikor rámpisilt miközben aludtam, és az utóbbi napokban megint elkezdett az ágyamba pisilni. Még soha nem kakilt az...
Pénteken fogom elvinni, olyan orvoshoz, akit a legtöbben javasoltak, mégis nagyon izgulok. Még olyanon is gondolkodtam, hogy lemondom, mert úgy is csak benti, de tudom, hogy ez hülye gondolat, 1 másodpercnél tovább nem is gondoltam komolyan. Milyen praktikák vannak, hogy ne izguljak ennyire? 😃
Ma délelőtt ivartalanították a nőstény cicám, és azóta amióta haza hoztam egyáltalán nem akar pihenni, és többet ugrál mint egy átlagos napon. Nyílván az érzéstelenítő miatt most nem érez semmit de nem szeretném, hogy később mégjobban fájjon neki, vagy esetleg valami...
Másnál is előfordul? 2 évesen fogadtam be, teljesen vad volt, több almot is fialt egy forgalmasabb, belvárosi helyen. Állítólag nagyon sok kölyke volt. Befogás után természetesen azonnal ivartalanítva lett, és nem is volt vele gond egy darabig. 2 év elteltével azonban...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!