Tudja vki,h miért nem lehet elérni a8.ker.Aurora utcai
állatorvost,Németh doktort?
Figyelt kérdés
Cicám pár napja alig eszik,úgyh tegnap kértem tőle smsben időpontot ma estére.Leírtam neki,h cicám nagyon rossz bőrben van.Erre visszaír,h az általam megadott időpont betelt,de eszébe nem jutott másikat felajánlani az eset sürgősségére tekintettel,úgyh vissza írtam neki,h legyen szíves másikat adni.Tegnap nem válaszolt,úgyh ma újra próbálkoztam,már már megalázkodva,erre vissazírt,nem elérhető!:/Tök jóban vagyunk,nem értem ezt a hozzáállást!:/
jún. 10. 12:19
1/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ha rosszul van a macskád, akkor orvoshoz kell vinni. Ha a dokit nem éred el, akkor máshova vidd. Ennyi.
jún. 10. 12:28
2/7 anonim válasza:
Először is: nem tudok semmit, nem ismerem.
De, miért sms? Milyen rendszerben dolgozik ez a doki? Nincs a rendelőnek egy külön telefonszáma, amit felhívhatsz, felveszi az asszisztens és ad időpontot? Csak időpontra fogadnak?
Lehet, hogy épp műt, azért nem elérhető (beállított válasz sms).
Egyébként nem sürgős az esetetek, efelől nyugodj meg. Ha nem éred el, elviheted máshová is.
jún. 10. 12:30
3/7 anonim válasza:
Nem tudom miert nem tudod elerni, de mar napok ota csucsulsz a seggeden, a macskad meg szenved.
Tessek elvinni masik orvoshoz!
jún. 10. 12:56
4/7 qkker1 válasza:
2001-ben költöztem el a kerületből, addig 10 év alatt soha nem kellett időpontot kérnem nála, bármi baja volt a kutyáimnak, vagy csak oltás kellett, mentem a kiírt rendelési időben, és ellátta őket.
jún. 10. 14:10
5/7 anonim válasza:
Ha a megadott időpontban elfoglalt, akkor én felhívnám, és megbeszélném vele, hogy mikor vihetem
jún. 10. 15:04
6/7 A kérdező kommentje:
Nem szenved,tegnap már evett rendesen!Elvittem máshova természetesen,kapott immunerősítőt,minden rendben vele!
Évek óta ehhez a dokihoz jártunk,eddig nem v vele probléma,aki hozzá jár,mindenki dícsérte,de ez elég inkorrekt hozzáállás v,főleg,h a gazdikból él,és ha bárki rossz hírét kelti,lehúzhatja a rolót!
jún. 11. 08:12
7/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem lehet csak úgy odamenni a rendelőjébe,hívni se lehet,csak smsben lehet vele időpontot egyeztetni,ez ki is van írva a rendelőre!:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!