Kinti kandúr cica ápolása?
Figyelt kérdés
Nagyon csúf lett idén nyárra a kandúrom. 2 éves. Állandóan verik a kóbor,idejáró másik kandúrok. Etetem főtt csirkenyesedékkel,rizzsel,jó minőségű nedves és száraz táppal. Naponta kap főtt ételt. Télen gyönyörű állat. Most úgy néz ki,mint egy csöves utcamacska. Tiszta kullancs,szedem,de hiába. Kitépi magának szőrrel. Megverik,hullik a szőre és ápolatlan...nem is mosakszik,én fürdetem ha hagyja.
Mit csináljak?
jún. 10. 13:24
1/5 darklord88 

válasza:

Ez ellen nem sokat tudsz tenni sajnos.Miénk is nemrég lett ivartalanítva.Gondoltam majd nem fog csavarogni aztán.Dehogynem!Ugyanaúgy.Ráadásul zabál, konzervet konzervel és mégis csontváz.
2/5 anonim 

válasza:

Hát figyi, kinti macskák élete ezzel jár. Verekedések, sebek, élősködők, halálos fertőzések... Nem gondolkoztál még a bent tartáson?
3/5 anonim 

válasza:

Ha nem mosakszik, az már depresszió. Lehet van valami betegsége is, nem ártana állatorvos
4/5 A kérdező kommentje:
2. Nem leszek népszerű. Imádom a macskáim(2 van,abból egy ivartalan nőstény,Micike,a szóban forgó hím ellentéte) de nem tudnám őket elviselni bent. Gondjukat viselem azt érzem 100%-ban lehetőségeimhez mérten,de a házamba nem hiányoznak. Míg az ivartalanítási regenerálódás zajlott,persze egy kis sarkot kialakítottam,de neki is szenvedés volt,alig várta,hogy szabadulhasson.
jún. 10. 15:42
5/5 anonim 

válasza:

Ha nem opció a bent tartás, akkor az udvart kell úgy megcsinálnod, hogy ne jöhessen be másik macska és a te macskáid se mehessenek ki. Erre való a macskabiztos kerítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!