Kb 2hetes kiscica etetése?
Találtunk 3 kiscicát az egyik sajnos már elvolt pusztulva.Hazahoztam őket,nem mertem otthagyni.Vettem nekik tápszert+cumisüveget,viszont elég nehezen tudom őket etetni kb sehogy,húzzák el a fejüket,cseppentem a szájukba úgy lenyelik.Amugy utána alszanak és aránylag csöndben vannak,főleg ha a mellkasomra fektetem őket.Maszirozom a hasukat is 2ujjammal.
Holnap elviszem őket orvoshoz.
Aki csinált már ilyet ,nektek is ilyen nehéz volt az elején?Majd maguktol rájönnek?

Beszéltem fb-n az állatorvossal,tanácsára kaptak “langyosra melegített milli habtejszint”,megették!Most alszanak!Azt mondta 5-6óránként etessem őket,keverjem össze a táppal és tojással a tejszint.
Köszi mindenkinek,ha még valaki tud tanácsot adni,előre is köszi

A feneküket megnedvesített ronggyal vagy nedves törlőkendővel törölgetni kell, mert maguktól nem kakilnak/pisilnek. Ez is nagyon fontos.
Sok szerencsét a piciknek!

Köszönöm, hogy érdeklődsz.Voltak ma orvosnál,azt mondta picit soványak,de nem vészes és kivoltak hűlve.Megetette őket tejszinnel,de nem igazán van étvágyuk,picit erőltetni kell,de lenyelik szerencsére.Kaptak vitamint,bevannak takarva.5-6óránként kéne nekik adni 5-6ml-t,de annyit nem fogadnak el,szóval 2óránként kapnak kettőt.Már nincsennek kihűlve alszanak sokat,wc-zni is tudnak.Remélhetőleg megmaradnak,jó esély van rá az orvos szerint.
Érdekes,hogy mindenhol azt olvastam,hogy a laktóz nem tesz jót nekik,de az orvos azt mondta nem lesz bajuk tőle.Minél zsírosabb annál jobb,bekeverve tojással és tápszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!