Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kb 2hetes kiscica etetése?

Kb 2hetes kiscica etetése?

Figyelt kérdés

Találtunk 3 kiscicát az egyik sajnos már elvolt pusztulva.Hazahoztam őket,nem mertem otthagyni.Vettem nekik tápszert+cumisüveget,viszont elég nehezen tudom őket etetni kb sehogy,húzzák el a fejüket,cseppentem a szájukba úgy lenyelik.Amugy utána alszanak és aránylag csöndben vannak,főleg ha a mellkasomra fektetem őket.Maszirozom a hasukat is 2ujjammal.

Holnap elviszem őket orvoshoz.

Aki csinált már ilyet ,nektek is ilyen nehéz volt az elején?Majd maguktol rájönnek?

jún. 10. 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel menhely és alapítvány csoportokat állatorvost stb .
jún. 10. 16:55
 2/15 anonim ***** válasza:

Kezdésnek fecskedőből próbáld meg, aztán cumisüvegből.

[link]

jún. 10. 16:58
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 probalom mindkettővel,de nem esznek :(
jún. 10. 17:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor állatorvos, állatkórház vagy ügyelet. A holnap már késő, most kell. Ilyen pici korban nagyon gyorsan kiszáradnak és nem fogják túlélni, ha nem esznek.
jún. 10. 17:30
 5/15 A kérdező kommentje:

Beszéltem fb-n az állatorvossal,tanácsára kaptak “langyosra melegített milli habtejszint”,megették!Most alszanak!Azt mondta 5-6óránként etessem őket,keverjem össze a táppal és tojással a tejszint.

Köszi mindenkinek,ha még valaki tud tanácsot adni,előre is köszi

jún. 10. 18:05
 6/15 A kérdező kommentje:
*tápszerrel
jún. 10. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A feneküket megnedvesített ronggyal vagy nedves törlőkendővel törölgetni kell, mert maguktól nem kakilnak/pisilnek. Ez is nagyon fontos.

Sok szerencsét a piciknek!

jún. 10. 18:34
 8/15 A kérdező kommentje:
#7 Igen,köszi.Az egyik már nagy wc-zett😁😁
jún. 10. 18:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy vannak a cicák? Esznek?
jún. 11. 16:49
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy érdeklődsz.Voltak ma orvosnál,azt mondta picit soványak,de nem vészes és kivoltak hűlve.Megetette őket tejszinnel,de nem igazán van étvágyuk,picit erőltetni kell,de lenyelik szerencsére.Kaptak vitamint,bevannak takarva.5-6óránként kéne nekik adni 5-6ml-t,de annyit nem fogadnak el,szóval 2óránként kapnak kettőt.Már nincsennek kihűlve alszanak sokat,wc-zni is tudnak.Remélhetőleg megmaradnak,jó esély van rá az orvos szerint.

Érdekes,hogy mindenhol azt olvastam,hogy a laktóz nem tesz jót nekik,de az orvos azt mondta nem lesz bajuk tőle.Minél zsírosabb annál jobb,bekeverve tojással és tápszerrel.

jún. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!