Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért rángatózhat ritkán így...

Miért rángatózhat ritkán így a lába?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy eszik és néha úgy megugrik és megrázkódik egyik lába olyan furán és olyankor félrevonul, mint aki megijed. Régebben is volt már ilyen a macskánkkal. Kinti, befogadott, de hűséges kóbor cica.

Más furcsasága nem volt még, de sosem nyávogott még az előző 2 évben. Néma szinte. Ezen kívül semmi szokatlan vele.

jún. 13. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak a "nemnyávogáshoz" írok. Enyém 4 hónaposan került hozzám, ő sem nyávogott, néha olyan cirregő hangot adott ki. 4 éves volt, mikor másik lakásba költöztünk,aminek zárható előtere van (nem előszoba). Néhány hónapja laktunk ott, mikor éktelen nyávogást hallottunk kintről. Kisurrant a lábam mellett, nem vettem észre, na megtalálta a hangját :) Azóta ritkán, de már nyávog.
jún. 13. 23:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Az igen. Nem tudom a miénk hány éves, szerintem 5-6 éves kandúr lehet, cirmos, fehér alapon, kicsit barnás szín is van a hátán, nagyon szép és ragaszkodó. Elmegy, de mindig visszatér és itt a környéken van. 2 éve van velünk, de még sosem hallottunk nyávogni semmiért, ezért tűnt fel. A rángás ami még fura néha, de nem tűnik problémásnak. Simogatni kevésbé engedi magát, nem dörgölődzik, nem dorombol, ez is hiányzik belőle a nyávogás mellett. Félős kicsit, de engem már közel enged magához persze.
jún. 13. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha megugrik, megijed, erős fájdalom éri. Korábbi sérülés, rosszul összefort csont, vagy nyomja valami (daganat, ciszta) az ideget. De én nem vagyok állatorvos és mivel kinti kóbor, kb fogalmad sincs mi van vele napközben,csak etetésnél látod kb a macskát. Nyilván nem normális dolog.
jún. 13. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!