Macska leukózis gyorsteszt pozitív lett az állatorvosnal. Elég ramatyul van. Mi várható?
Ha már nem eszik, inkább altassátok el. Lassú és fájdalmas halálban lenne része egyébként.
Sajnálom 🥺

válasza:

válasza:Lehet lenne meg eselye, de nem igy.
Leukozisos macskat elete vegeig bent kell amugy tartani, ha meg ennyire beteg, plane. Az enyem infuzios kezelesen volt, nemhogy kintre, de haza se engedte az allatorvos. Felepult es elt meg 10 evet.
Neki nincs sok eselye. Bar lehet amugy se lenne, mert minden eset mas, de az biztosan nem segit rajta, hogy ki van cseszve es meg hideg is van most viszonylag.
Igen, a masik macska is leukozisos lehet, benne van a pakliban.

válasza:Persze,majd terheljem a majam 10 evig,mikor van kert. Videken az állat nem viccbol van,kutya orzi a hazat, macskak a ragcsalok miatt vannak. Nem emberek,jo lenne realizalni egyeseknek. Kikerem magamnak,egy vagyont koltottem rajuk, veszettseg elleni oltas,3 havonta frontline combo+feregirto+ivartalanitas+minosegi kaja. Kinti macska megorul bent,bezarva nem hiszem,hogy elviselne egyaltalan. A kislany macsek megorul a kifiamtol amugy is,utalja a gyerekeket...hangos ovis,elkerulik egymast,bent lenne cirkusz az biztos.
A kerdesre meg nem sikerult erdemi valaszt adni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fél évesen lett tesztelve a cicám, negatív lett. Rá 2 évre lett egy másik is, neki 3 hónapos korában csinálták meg a tesztet, szintén negatív. Benti cicák, viszont előtte kint éltek, mentett mind a kettő. Az állatorvos szerint fölösleges lett volna megismételni a...
Ha a terhességi gyorstesztet kutya pisili le, és vemhes, akkor jelzi a teszt, hogy vemhes? Elméleti kérdés, csak eszembe jutott az agymenés közben ez. (Tudom, hogy ultrahangozni szokták a kutyákat)
Ha biztosra tudnám akkor vinném ivartalanítani. Nagytestü 15 éves kutyusról van szó.(talán kuvasz keverék). Beszökött a nagykertünkbe egy nála kb. 10 cm-rel kisebb kutya és hajnalban kinéztem rá, ott volt vele. Bármit is csináltunk áttugota a kertést.. Mindenképp...
Ilyen gyorstesztet vettem. Kezdő vagyok, néznem kell a vizet. Olyan tapasztalataim vannak, hogy (kipróbáltam) egyszer pl. a nitrát magas lett, a CO2 alacsony, a karbonkeménység magas. Pár perc múlva újra mértem, ugyanazzal a csíkkal, a nitrát túl alacsony(!) lett,a...
olvastam hogy a tüzelő szukákat az első napokban csak kerülgetik a kanok.viszont az enyém már az elején félrecsapta a farkát,ha úgy értem hozzá(pl vakargattam a combját) átlógott a szomszéd kan.nem tudom mennyit lehetett itt,mert mikor kimentem akkor már az udvaron...
Azt olvastam,hogy lehet ilyen tesztet kani,csak nem tudom hogy hol és mennyiért ! Ha valaki tud segíteni,azt előre is köszönöm !!!!!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!