Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hova tunhet nyom nelkul egy...

Hova tunhet nyom nelkul egy feleves kiscica?

Figyelt kérdés
Nyaron a szomszedba erkezett egy tunderi kisfiu cica, egy 3 gyerekes csaladhoz. Nem jatekszernek akartak, nagyon szepen bant vele mindegyik gyerek, pedig meg eleg kicsik. Igaz nem benti cica volt, de a pinceben volt neki kenyelmes meleg helye, ahova barmikor bemehetett. Tobbszor atjott hozzank - nekem is vannak cicaim, igaz ok tobbnyire bentiek, de volt hogy talalkoztak, jol eljatszottak egymassal, en is nagyon megszerettem. Kb masfel hete lattam utoljara a cicat, a szomszedok sem tudjak, hogy mi tortenhetett vele, mert elutve nem talaltuk meg, a kornyek is biztonsagos, nincsenek a kozelben kutyak. A csalad masik szomszedja elmeletileg csutortok reggel latta, en minden nap keresem, de nem bukkantam semmi nyomara. Meg fel eves sem volt, ezert nem hiszem, hogy kandurkodni ment el, egyszeruen mintha a fold nyelte volna el. Tudom, hogy nem az en felelossegem - nem is azert irom ki a kerdest, hanem mert tenyleg annyira megszerettem, es otletem sincs, mi tortenhetett vele… persze a szomszedok is keresik, a 3 kisgyermek siratja. Nagyon kedves cica volt, ezert meg az jutott eszembe, hogy talan elvihettek? Kicsit koltoi a kerdes tudom, de annyira szeretnem, ha visszajonne. :(
okt. 28. 11:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy találkoznotok kellett volna a maradványaival.

Eleve a macska olyan, hogy ha rosszul van, akkor elbújik (ez igaz lehet betegségre, sérülésre, mérgezésre stb.). Ha ezek után elpusztul, és ez az elbújás jól sikerült, akkor ki tudja, mikor kerül elő...

De az is lehet, hogy valaki véletlenül zárta be valami ritkán használt mellékhelyiségbe, ahonnan vagy kijut élve, vagy nem.

És akkor még nem is számoltunk azzal a lehetőséggel, hogy valakit idegesített a nála mászkáló macska, és direkt tette el láb alól. Ebben az esetben nyilván gondoskodik róla, hogy eltüntesse a nyomokat...

okt. 28. 14:37
 12/16 darklord88 ***** válasza:
100%
Egy akkor macskát akár egy nyest is lefolythat...
okt. 28. 14:50
 13/16 rendorlampaborogato ***** válasza:
100%
Kútba is eshetett...
okt. 28. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Bezáródhatott valahová, de el is kóborolhatott. Vagy valaki elvitte, bántotta. Hiába siratják utólag, vigyázni kell rá amíg még lehet.
okt. 28. 18:58
 15/16 anonim válasza:
67%
Oda ahova az ékezeteid.
okt. 28. 23:42
 16/16 anonim ***** válasza:

“Igaz nem benti cica volt”

Bárhova. Elütötték, elkapta egy kutya, megölte egy másik macska, megmérgezték a szomszèdok (akarva vagy akaratlanul), valaki hazavitte, valaki eltette láb alól, véletlenül bezártàk valahova, stb stb stb. Hogy ezek közül melyik, az jó eséllyel soha nem derül ki.

“Boldog kijárós szabad élet”, ugyebár.

okt. 29. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!