Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon halvány csík FeLV/FiV...

Nagyon halvány csík FeLV/FiV teszten?

Figyelt kérdés

Anyukám a nyaralónkból hazahozott egy nagyon kedves kiscicát, eddig egy használatlan ólban aludt a szomszédnál de nem volt gazdája. Egyébként nagyon jól elvan, szépen használja az almot, eszik, iszik, dorombol, játszik viszont az feltűnt hogy kicsit náthás. Elmentünk állatorvoshoz mert amúgy is szerettük volna oltatni, ivartalanítani és elvégeztek egy gyorstesztet. Az orvos először azt mondta negatív, majd percekkel később a FeLV-nél megjelent egy nagyon halvány csík, anyukám nem is látta de ha jól megnéztem én igen. Azt mondta ezt így nem lehet biztosra mondani és hogy ezek a tesztek nem mindig működnek jól, lehet PCR kell és hogy pénteken menjünk vissza megismételni. Viszont most nagyon stresszelek mert van egy másik cicám is aki negatív.:(

Természetesen tudom hogy senki nem fogja tudni megmondani hogy mi lesz az eredmény, csak érdekelnw hogy valakinek volt már ilyen? És ha igen, végül mi lett az eredmény ismétlésnél? Lehetett hamis pozitív?

okt. 28. 20:14
 1/3 abigel0000 ***** válasza:
89%
Szerintem mindenképpen csináld újra a tesztet. Pár nappal késöbb
okt. 28. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen esetben ismételni kellett volna neki azonnal, mivel lehet hibás is a teszt. De ezt egy állatorvosnak illik tudni.
okt. 28. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a biztos eredményig tartsd külön a cicákat, nálunk pont így halt meg az egyik.
okt. 29. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!