válasza:Vannak cicaágyai (mindenféle pihepuha meg belebújós meg ilyenek, ha macska méretű lennék én abban fetrengenék :D), van az ágy, van a kanapé, van a fotel. Vannak a párnázott székek az étkezőben, és van egy vastag szőnyeg az ágy mellett. Van egy saját polca őnaccságának, ahol szeret elnyúlni.
Mi a kedvenc alvóhelye? A random boríték, amit tegnap este az asztalra tettem.
Meg veszem neki a mindenféle érdekes játékot, mint egy bekokózott sugar mommy, az meg elvan a galacsinokkal meg a cipőfűzőmmel.

válasza:ők 28 an leszavaznak.. de azt se érdekel ha 8000 en:DDD
nekem van igazam és ennyi, na csá
remélem megdöglik a cicátok minél hamarabb annál jobb :) csak a baj van vele, mellesleg madárfiókákat ölnek éves szinten településenként úgy 200 at
de ezt ugye ti nem tudjátok mert fingotok sincs mit csinál amikor kóborol

válasza:#32
"Én nem hisztizek, te hisztizel"
ugyanez az idióta:
"rEmÉlEm MeGdÖgLiK"

válasza:Állítólag a macska olyan helyekre fekszik vagy ül ahol negatív energiák vannak es azokat így átalakítja.
Kóboroltatni valóban nem szabad őket!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nyervog, mert éhezik.
Közben tele van a tálkája, csak ott kell ülni mellette és figyelni, hogy nehogy a sebezhető pillanataiban a hátára ugorjon a rézf*szú bagoly, vagy fogalmam sincs hogy mitől fosik.
De hálás, mert nem csak odakuporodik és eszik, hanem közben folyamatosan feláll és dörgölődzik hozzám (néha mint egy kis markoló, felkap egy adagot a szájába, és bújás közben eszi meg) szóval annyira nem rossz mégse :D

válasza:A 32es macskagyűlölő pszichopatát nem lehetne letiltani erről az oldalról??Szerintem az összes macskaimádó nevében mondhatom,h szívből kivánjuk a legrosszabbakat neki!A halálát nem kívánom,mert ilyen negatív,rosszindulatú testben élni a legnagyobb büntetés-gondolom magányos blfsz,aki a kutyának se kell!:P
H a kérdésre is válaszoljak:nekem4 imádnivaló bújós kis doromboló gépem van,akiket a világ minden kincséjért se cserélnék másra-pedig a bengáli nagyon tetszik!:)Mindegyiknek meg van a maga dilije,de én így szeretem őket.Az első,15éves cicámat idén veszítettem el,és bár ott v a 3másik,úgy éreztem,h egy kiccica örökbefogadása sokat segítene a bánatomon és új energiákat hozna az otthonunkba,és így is lett!Ahogy ezt kigondoltam,az egyik kedves ismerősöm küldött facebookon egy fotót egy kis cirmosról,és rögtön beleszerettem!Joker egy báránybőrbe bújt ördög,alig alszik,ellenben állandóan rohangál,lever dolgokat,kergeti a vörös fehér lánycicám,aki közben olyan hangokat ad ki,mintha nyúznák!:D Imádom,amikor hazamegyek,h mind a 4 vár az ajtóban,de attol ki vagyok,h a fekete fehér kandúrom addig nyávog,amíg nem kap kaját,és ezt már a kicsi is átvette tőle,úgyh ilyenkor vissza nyávogok:D Amúgy az én cicáim annyira jó fejek,h ahogy lezárom a tvt,máris jönnek aludni,persze velünk,nem ám a kis puha kuckójukban,hanem velem +a férjemmel a franciaágyon:D

válasza:Leamortizálja a szúnyoghálót! Kb. 2 nap alatt. Elvileg van fém, azt még nem vettem, de valaki írta, hogy azt is szét tudják szedni.
Tutira oda fekszik, ahová nem kéne és ezeket véletlen-szerűen váltogatja. Pl. egy időben a székemért küzdött vele, azzal nem volt gond levehető és mosható a huzat. Utána jött a kanapé, azt letakartam. Ez már nem felelt meg őuraságának, belefeküdt a vasalós kosárba, rá a tiszta ruhára. Nem voltam felhőtlenül boldog. Mindegy, rátettem arra a plédet, 1-2 napig megfelelt neki, utána újabb ötlettől vezérelve ment a konvektor tetejére. Mondjuk ott nem zavar, de őt ismerve ez se fog sokáig tartani. A legrosszabb helyválasztása eddig a szoba közepe volt, gondosan az útban, hogy a sötétben a WC-re menet lehetőleg hasra essél benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!