Mit tudok tenni beteg macskával ?
Figyelt kérdés
Sziasztok , ma munka után kiengedtem kicsit a 8 hónapos nőstény macskámat , kinti - benti macska megvan szokva kis korától jár ki. Kb 2 óra után előjött , a hasánál és a farkánál véres, hányik , alig tudok hozzá érni mert karmol harap és nyávog , látszik rajta hogy fájdalmai vannak és még menni is alig tud. Kesztyűvel fel tudtam tenni az ágyára , fel akart állni és el dőlt , azóta csak ott gubbaszt , fogalmam sincs mi történt vele ilyen hirtelen... Több állatorvost is felhívtam de egyik se válaszolt gondolom mert már este van... Bárki bármi tanácsot tud adni mit kezdjek vele reggelig ? Reggel első dolog lesz hogy állatorvoshoz viszem de most nem tudok vele mit kezdeni és nagyon félek hogy nem éli meg a reggelt , minden segítséget szívesen elfogadok ,köszönöm.jan. 8. 20:04
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Állatkórház! Nem holnap, hanem most! És legyen ez tanulópénz, ha túléli szerencsétlen. Boldog, kijárós macskák.. Az..
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg megharapta valami állat. Azonnal vidd orvoshoz, komoly belső vérzése lehet, ha gubbaszt és karmol, jó eséllyel nincs sok esélye ilyen állapotban megélnie a reggelt.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Keresd ki neten a hozzád legközelebb lévő állatorvosi ügyeletet és indulj el vele.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Állatorvosi ügyelet, nem tudom, helyileg hol vagy, de pl. főváros környékén a Supervet, ki is mennek szükség esetén, ha szállítás is kell, plusz vannak házhoz kijáró állatorvosok is! Ez vészhelyzet, nem ér rá reggelig, én addig keresnék a helyedben, amíg valaki nem hajlandó segíteni.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező, ha a cica járás közben felborul, eldől (és még hány is), úgy nagy valószínűséggel a fejét is érhette ütés. Talán elgázolta egy autó. Ilyenkor fontos, hogy infúzióra rakják, ami lehúzza a esetleges agyi ödémát. Állatkórházat keress, ahol ott tudod hagyni éjszakára.
Merre laksz? Segítek keresni.
Ha belenézel - nézzél!! - a szájába, milyennek látod a nyálkahártyát? Élénk rózsaszínű, vagy sápadt színű?
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Na orvosnál vagy már? Vagy nyugodtan lefeküdtél aludni ??
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem itt kell kérdezősködni hanem az első dolgodnak az kellett volna hogy legyen hogy rohansz vele az állatorvoshoz.
Az ilyeneknek nem való állat az biztos.
8/9 A kérdező kommentje:
Azóta elvittem , valószínűleg be akadott valahova mert le van szakadva az egyik emlője.
jan. 8. 22:04
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Milyen vizsgálatok voltak? Ha beszorult, törhetett bordája, lehet belső vérzése stb. Ilyenkor nem csak a külső sérüléseket kell keresni, pláne, hogy hányt és erős fájdalmai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!