Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit lehet tenni ha a kinti...

Mit lehet tenni ha a kinti macska bejön a házba szrni?

Figyelt kérdés

Az én macskám nem a régi már, ha kedve tartja állva bekakál.

Komolyra fordítva a szót bejön a házba és odaxarik hogy akadályozhatnám meg?

febr. 21. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Van bent almosládája és annak ellenére teszi ezt?
febr. 21. 18:40
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Kivágod, mint a macskát sz...
febr. 21. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
nincs ajtó a házadon?
febr. 21. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
esetleg olyan okos a macskád hogy kinyitja az ajtót, biztos van saját kulcsa is
febr. 21. 19:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Kinti a macska, így nincs alomja.

Mindíg kint végezte a dolgát, csak most télen kezd bejönni.

febr. 21. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valóban van kulcsa és ki tudja nyitni az ajtót

Elképesztő! Gratulálok hozzá, nagyon ügyes

febr. 21. 21:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Amúgy nem tudja kinyitni, csak amikor kinyitom az ajtót befut, és valahova odakakál.

Ja és néha kihúzza,kinyitja az ajtót mert az rosszul záródik.

febr. 22. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
A mienk is, megszokta, bejön az alomtálcára. Télen egy percre sem megy ki, annyira megszokta, hogy máskor is bejön.
febr. 23. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Vegyél neki alomtálcát.
febr. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Segítséget kérnék a macskám fajtájának kitalálásában. Lehet csak egy egyszerű macska?

Világosszürke/kék cicus, nagyon enyhe, sötétebb csíkokkal. A szemszíne kékeszöld. Én orosz kékre tippeltem, de az arca körül sötétebb a szőre, illetve 2 hónapos körüli lehet, ezért nem tudom megállapítani.

Hogyan lehet nevelni egy macskát?

Egyszerűen már nem bírom. Egy hónapja küzdök, hogy a macska megtanulja, hogy nem mehet fel az asztalra. De mindhiába. Direkt csinálja tovább. Tudja, hogy nem lehet, de direkt csinálja. Mindent tönkretesz a lakásban, folyamatosan új célpontot keres, amit tönkretehet....

Miért könnyezik a macska szeme?

Lehet tényleg azért mert szomorú? Pont akkor kezdett el konnyezni mikor el akartuk kapni mert rossz volt és elkaptuk, rá néztünk és elkezdett "sírni"

Miért kakil a macskám véreset? 6 hetes még nagyon kicsi, és véreset kakil, utánanéztem neten de mindenhol ,hasmenes es ver van de az en macskam...

Allatorvoshoz akartam vinni de nagyon sok penzt ker csak azert hogy megnezze mi a baja Ha sulyos akkor elviszem de kivancsi vagyok mi a baja

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!