Mit lehet tenni ha a kinti macska bejön a házba szrni?
Az én macskám nem a régi már, ha kedve tartja állva bekakál.
Komolyra fordítva a szót bejön a házba és odaxarik hogy akadályozhatnám meg?

válasza:

válasza:Kinti a macska, így nincs alomja.
Mindíg kint végezte a dolgát, csak most télen kezd bejönni.

válasza:Akkor valóban van kulcsa és ki tudja nyitni az ajtót
Elképesztő! Gratulálok hozzá, nagyon ügyes
Amúgy nem tudja kinyitni, csak amikor kinyitom az ajtót befut, és valahova odakakál.
Ja és néha kihúzza,kinyitja az ajtót mert az rosszul záródik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Világosszürke/kék cicus, nagyon enyhe, sötétebb csíkokkal. A szemszíne kékeszöld. Én orosz kékre tippeltem, de az arca körül sötétebb a szőre, illetve 2 hónapos körüli lehet, ezért nem tudom megállapítani.
Egyszerűen már nem bírom. Egy hónapja küzdök, hogy a macska megtanulja, hogy nem mehet fel az asztalra. De mindhiába. Direkt csinálja tovább. Tudja, hogy nem lehet, de direkt csinálja. Mindent tönkretesz a lakásban, folyamatosan új célpontot keres, amit tönkretehet....
Lehet tényleg azért mert szomorú? Pont akkor kezdett el konnyezni mikor el akartuk kapni mert rossz volt és elkaptuk, rá néztünk és elkezdett "sírni"
Allatorvoshoz akartam vinni de nagyon sok penzt ker csak azert hogy megnezze mi a baja Ha sulyos akkor elviszem de kivancsi vagyok mi a baja
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!