Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Előszokott fordulni, hogy a...

Előszokott fordulni, hogy a macskàtok arrèblöki, eltolja a macska almos dobozt? (Fedeles cica wc-t)

Figyelt kérdés
márc. 3. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem, ahhoz túl nehéz, hogy egyáltalán meg tudja mozdítani.
márc. 3. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Arra vagyok kívàncsi, hogy egy kb legkevesebb 2 kilós almos dobozt eltudna vajon tolni egy alig 2 kilós macska? 12-13 èves lehetett a cica. Az almos doboz linoleum padlón volt. Minimum 1,1.5 mèterrel került arrèb, L-alakban lett elmozdítva, úgy, hogy a doboz ajtaja a cipőspolchoz lett nyomva. Egy kis kavics is kihullott belőle, gondolom, mert nagy erővel csapódhatott a polcnak. Egy óriàsi csörömpölèst hallottam, arra mentem ki ès ezt láttam .

De csak èn voltam otthon meg a macska, èn kèt helysèggel arrèb voltam, a szobàban. Nincs kert, tàrsashàz. Kizàrólag benti macska.

márc. 3. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Rendszeresen tologatja, amikor nem vagyok otthon. Általában az a titok nyitja, hogy játszik az étellel, ami kerek száraztáp. És akkor belökdösi alá és mögé, és mivel nagydarab macsek, kimozgatja az egész macskawc-t. És ja, nekem is ilyen fedeles konstrukcióm van, de még alommal se túl nehéz, a padlólapon simán félretolja. Mondjuk az 5 kilós súlyzót is a padlólapon, mert az enyém az egy ilyen macska :D
márc. 3. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:

3#

Ez kicsit megnyugtat...

márc. 3. 22:38
 5/5 lcadam ***** válasza:

Ez ugyan nem a kérdésre adott válasz, de elmondom:

A 9. emeleten laktunk, ahol a cicalom az erkélyen volt, amit rendszeresen használt.

Késóbb egy nagyobb WC-jú lakásba költöztünk, így gyakran találkoztunk ott -hasonló céllal.

Nem telt bele egy hét sem, amikor belépve, látom kis cicónkat, hogy a WC ülőkén a jellegzete tarásban végzi a dolgát.

Attól kezdve nem volt szükség macskaalomra.

márc. 6. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!