Előszokott fordulni, hogy a macskàtok arrèblöki, eltolja a macska almos dobozt? (Fedeles cica wc-t)

válasza:Arra vagyok kívàncsi, hogy egy kb legkevesebb 2 kilós almos dobozt eltudna vajon tolni egy alig 2 kilós macska? 12-13 èves lehetett a cica. Az almos doboz linoleum padlón volt. Minimum 1,1.5 mèterrel került arrèb, L-alakban lett elmozdítva, úgy, hogy a doboz ajtaja a cipőspolchoz lett nyomva. Egy kis kavics is kihullott belőle, gondolom, mert nagy erővel csapódhatott a polcnak. Egy óriàsi csörömpölèst hallottam, arra mentem ki ès ezt láttam .
De csak èn voltam otthon meg a macska, èn kèt helysèggel arrèb voltam, a szobàban. Nincs kert, tàrsashàz. Kizàrólag benti macska.

válasza:3#
Ez kicsit megnyugtat...

válasza:Ez ugyan nem a kérdésre adott válasz, de elmondom:
A 9. emeleten laktunk, ahol a cicalom az erkélyen volt, amit rendszeresen használt.
Késóbb egy nagyobb WC-jú lakásba költöztünk, így gyakran találkoztunk ott -hasonló céllal.
Nem telt bele egy hét sem, amikor belépve, látom kis cicónkat, hogy a WC ülőkén a jellegzete tarásban végzi a dolgát.
Attól kezdve nem volt szükség macskaalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!