Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik a jobb párosítás 2...

Melyik a jobb párosítás 2 macskánál? 2 fiú -vagy- 1 fiú, 1 lány -vagy- 2 lány? A kismacskák testvérek.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Melyik a jobb párosítás 2 macskánál? 2 fiú -vagy- 1 fiú, 1 lány -vagy- 2 lány? A kismacskák testvérek. Illetve szeretnék kérni tanácsokat macska tartással kapcsolatban. Kint lesznek-illetve a garázsba mehetnek majd be a macskák! Válaszotokat előre is köszönöm!
ápr. 9. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 2 lány. Nálunk is most van egy testvérpár fiú-lány, ivartalanok, de a fiú elkezdte bántani a lányt, miután megnőttek, pedig kölyökkorukban nagyon jól elvoltak. Viszont korábban minden lánycicánk jól kijött egymással, akkor is, ha teljesen más életszakaszban voltak és nem is voltak testvérek.
ápr. 10. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha kint lesznek akkor teljesen mindegy. Úgyse együtt jarkálnak majd. Ha mennek kajázni, pihenni, csak akkor találkoznak.
ápr. 10. 06:46
 3/4 anonim ***** válasza:
21%

Ivartalanítás nélkül a két nőstény macskád neked okoz majd "boldogságot" a rendszeres fialásaival.

Ivartalanítva meg mindegy, és az ivartalanítás költsége a hímeknél sokkal alacsonyabb.

Valamiért kétlem, hogy kinti macskák ivartalanítására komoly összeget költenél, "fogyóeszköz"

ápr. 10. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is, ebben a képben te vagy a felnőtt vagy a szüleid?

Az első esetben készülj fel anyagilag, készítad elő az életteret, és legyen legalábbis pár nap szabid arra az időszakra amikor a macskák megérkezenk.

Az utóbbi esetben sokat nem tehetsz, nem a te házad, nem a te pénzed, és így a felelősség meg a hibák sem a te válladat nyomják. Max azt tudom ajánlani, hogy ellenezd a dolgot, ha a körülmények nem megfelelők.

Olvass utánna mi az a alomtárs-szindróma.

Két külön alomból jobb lenne

A kijárás mindenképp megfelezi a macska élettartamát.

Nem károgni akarok, meg senkinfeje felett pálcát törni, én is vidéken nevelkedtem, és sajnos gyerekként meg tiniként több macskám halt meg így a karomban. Ha vissza csinálhatnám, hidd el, nem engedném őket ki.

Egy ragadozó mindig a leggyengébb prédára megy, ami emberi környezetben gyakran egy megmérgezett egér.

Illetve elütik, másik macska vagy kutya megtépi, a helyi hülyegyerekek szórakoznak vele.

Szóval ha teheted, tartsd bennt.

A garázst nézd át. A macska szeret mászni és elbújni. Fenn lesz a polcon, és ha nincs neki hely, csinál magának.

Illetve ha tud, elbújik. Kábelt megrágja. Festéket magára borítja. Ha fél, szorong, oda is fog piszkítani.

Igen, tudom sokan úgy vannak vele, hogy na ott nem zavar. De fog. Pláne úgy, hogy ha az alap igényei nincsnek kielégítve, és ha a környezet nem felel meg neki.

ápr. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Melyik cica párosítás a jobb?

Kandúr - nőstény, vagy nőstény - nőstény? (Ivartalanítottak)

A nyúl mennyi idő alatt szokja meg új helyét ?

Sziasztok , nem rég kezdtem el nyúl tenyésztéssel foglalkozni , van 2 nőstény nyulam és a tegnap vettem egy hímet is. Ma már be is szerettem volna párosítani az egyik nőstényt de amint betettem a bakkhoz verekedni kezdtek , ez miért lehet ? Amire én tudok gondolni az...

Ilyen párosítás működhet, ha új macskát szeretnénk? Gyáva cica mellé emberimádó?

Van egy macskám (volt már róla kérdésem, így lehet ismerős :) ), mentett macska, nagyon rossz körülmények közül. Retteg az emberektől, meg úgy általában mindentől, engem fogadott el jóformán egyedül, meg valamennyire páromat, de vele bizalmatlanabb. Bennem megbízik...

Cicát szeretnék venni melyik párosításból?

brit cicát szeretnék ebből a kennelből venni még van időm :) nézegettem de szerintetek kiállításba melyik párosításból érné meg cicát vennem ?

Mi a véleményetek a degu-macska-kutya párosításról? (lent)

Van egy 5éves spánielem, van 2 degum és szeretnék egy kiscicát, panelban lakom!!! A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ki szerint nem vagyok normális?! :) Felelőtlenség-e bevállalni egy cicát is...3nap 12órát dolgozom, akkor a kutyus is a szüleimnél van...a cica...

Ivaros kandúr és ivartalan nőstény milyen párosítás?

Van egy ivaros kandúr macsek, és szeretnénk mellé "havert". Ivartalanított nőstény cicában gondolkodtunk. A párosítás milyen? Fogja "támadni" a kandúr a nőstényt? Lehet hogy hülye kérdés, de inkább, mint hogy hülyeséget csináljak. Köszi! :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!