Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sétáltathatom, levegőztethetem...

Sétáltathatom, levegőztethetem babakocsiban a macskáimat?

Figyelt kérdés
Kutyával làttam ilyet, így megóvhatnám a kicsi kincseimet a rajuk leselkedő veszélyektől!
máj. 6. 14:32
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Ilyesmi [link]
máj. 6. 14:33
 2/38 anonim ***** válasza:
75%

Nyugodtan.

Biztosan fogsz kapni sok negatív választ, azokat hagyd figyelmen kívül. Ha felügyelet nélkül hagynád őket bóklászni, akkor abba kötnének bele. Az emberek mindig belekötnek valamibe.

máj. 6. 14:40
 3/38 anonim ***** válasza:
24%
Nem, tilos. 🤣
máj. 6. 14:45
 4/38 anonim ***** válasza:
85%
Hát...én kinevetnélek az biztos, de nem a szemedbe, megvárnám amíg odébb mentek, mert udvarias vagyok.
máj. 6. 14:55
 5/38 anonim ***** válasza:
88%
Hámot is rakhatsz rájuk, lehet azt jobban élveznék, de természetesen ez is opció.
máj. 6. 14:57
 6/38 anonim ***** válasza:
17%
Vagy kiengeded őket a házból. A macska kinti állat, ragadozó
máj. 6. 15:11
 7/38 anonim ***** válasza:
17%

Egyébként milyen veszélyek. Nem hülyék, minimális esély van karambolra, mérgezni meg kutyákat szoktak.

Egy macskát vagy kutyát babakocsiba rakni az állat megyszégyenítése

máj. 6. 15:12
 8/38 anonim ***** válasza:
47%
De nem gyerekpótlékok, dehogy.
máj. 6. 15:30
 9/38 anonim ***** válasza:
80%

Nem árt nekik a babakocsi.

Viszont felhívnám a figyelmedet valamire: a "kicsi kincseid" úgy fejlődtek az evolúció alatt (vagy ha másban hiszel: úgy teremtette őket a Teremtő), hogy el tudják viselni a környezeti hatásokat. Van nekik bundájuk, ami a hidegtől és melegtől is védi őket és nem teljesen hülyék, tehát ha valahol nagyon fúj a szél vagy nagyon zuhog az eső, akkor elmennek onnan, fedél alá húzódnak.

Nem kell őket külön védeni a "veszélyektől". Önerőből elkerülik mindet.

máj. 6. 16:02
 10/38 anonim ***** válasza:
82%

Mi értelme van kivinni így? Mégis hogy védi meg a macskákat egy babakocsi attól hogy oda megy egy kutya agresszívan rájuk? El tudom képzelni hogy vagy kiugrik a macska ijedtében és elszalad vagy elkezdenek harcolni egymással.

Ha meg egy kutya eléggé agresszív és rá megy a macskákra akkor viszont jó hogy felkapod a babakocsit és rácsapsz vele, ezzel is megtántorítod, ennek van értelme, amúgy meg egyáltalán nincs.

máj. 6. 16:05
1 2 3 4

További kérdések:

Szerintetek normális, ha a szomszéd macskája állandóan az én teraszomon alszik?

Csak törődjek bele? Hiába siccezem el, legközelebb megint ott találom. Összeszőrözi a kinti bútort.

Akinek pajzsmirigy túlműködéses a cicája: ki milyen gyógyszert kapott rá és mennyibe kerül?

Felmerült a gyanú, hogy a cicámnak ez a baja, hamarosan viszem vérvételre, hogy kiderüljön és szeretnék felkészülni, hogy anyagilag a gyógyszerezése mennyi lesz kb.

Hogyan vegyem rá a macskám hogy megegye az adagját?

Adottt egy lovardabol mentett kislany cica. Az eg vilagon mindent megeszik, peksutitol kezdve popcornon at a romlott tesztaig. De a tapjat az istennek nem fejezi be. Mi nem 0/24 hagyjuk kint, hanem reggel/este tap oldalan megadott mennyiseget adunk suly alapjan. Van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!