Ha volt műtött cicátok, töréssel, nektek mennyi ideig kellett antibiotikumot szedni a műtét után? Egy hét nem túl kevés?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 éves 4 hónapos a kisfiam. Már 3 hónapja bölcsibe jár és 1 hónap alatt 2 fülgyulladása volt. Most eltelt 3 hét és megint kezdem rajta látni a jeleket. Mivel tudnám megúszni. Nincsen 30 ezrem havonta, hogy magán fül orr gégészetre vigyük, de egy egész délelőttöm sem,...
Tudom, hogy nem sok orvos rohangál itt, de hátha valakinek volt hasonló tapasztalata. Na szóval. Kicsit több, mint egy hete voltam szájsebészeten, és még nem teljesen gyógyult be a seb, de az antibiot már pár napja abbahagytam. Tegnap nagyon erős migrénem volt...
Az állatorvosunk azt tanácsolta, hogy próbáljuk meg azt az utat, 6 napig, mert a másik ugye a műtét. 9 éves egyébként jó kondiban lévő westie-ről van szó, de a korára hivatkozva nem javasolja a műtétet... Én most este olvastam utána hogy ez a betegség egyáltalán nem...
Kérem, hogy akinek volt már hasonló tapasztalata írjon, mert aggódom érte!
Holnap kellene visszamennünk az orvoshoz, de ma vettem észre, hogy elég híg a széklete. Egyből arra gondoltam, hogy talán a gyógyszertől, mivel az étvágya jó, ugyanúgy eszik, mint eddig, nem is kapott mást. Lehetséges, vagy ma is vigyem el orvoshoz?
Ma 9kor műtötték a kutyámat rejtett herével(heréléssel) és kapott a fájdalomcsillapítót és antibiotikumot, csak nem mondta a doki hogy teli hasra adjuk vagy éhgyomorra... Tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!