Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tényleg kell macskaháló?

Tényleg kell macskaháló?

Figyelt kérdés
20 éve senkinek nem volt ilyen, legalábbis nem tűnt fel nekem. Tényleg valós veszély hogy kiesik a macska az ablakon meg leesik a teraszról emeletes házban? Ez túlzott elővigyázatosság csak, vagy enélkül nem is szabad macskát tartani emeleten? Egyik ismerősöm macskája 18 évig élt emeleten és meg lett neki mutatva milyen mélység van lent és csak óvatosan közelítette az ablakpárkányt.

júl. 1. 13:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%
A macskák is egyéniségek. Kifoghatsz közülük egy Chuck Norrist is
júl. 1. 20:07
 22/23 anonim ***** válasza:
86%

A macskák ügyesek, de nem mindenhatók. Ők is megcsúsznak, leesnek néha.

Párezer forint és kb 1 óra meló volt az összes ablakra hálót rakni, nekem ennyit megért hogy mostantól tutira biztonságban van.

júl. 2. 11:12
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Kertesben lakunk, kétszintes ház. Bentiek a macskák, és az egyik egy igazi balf*sz. De komolyan. Szeret kimenni az emeleti erkélyre, de sajnos a korlátra felugrani is, és láttam már a saját szememmel (hálisten nem itt), hogy felugrott valahova, kicsúszott a lába és leesett. Szóval ja, inkább behálóztuk neki az erkélyt, mert amilyen kis béndzsó, tuti kinyírná magát.
júl. 3. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Macskahálót hogyan rögzítenétek?

Panelprogramos lakás, 8 cm-s vastagsággal fordul be a szigetelés az erkélyre,lent pedig járólapos így a fúrás esélytelen.

Létezik macskabiztos szúnyogháló rolós kivitelben?

Költözés előtt állunk és az új lakásba macskabiztos szúnyoghálót szeretnék felszerelni, az erkélyajtóra láttam hogy van keretes alumínium háló, oda olyat karunk, viszont mivel tetőtér, az ablakokra csak belső rolós háló jöhet szóba, amiből nem nagyon találtam ilyet...

Bejárati ajtóra nyitható macskaháló?

Hogy/Milyen macskahálót tudnánk felrakni bejárati ajtóra?

Hogyan szereljek fel kivehető macskahálót?

Van 2 fényudvarba nyúló ablakom, amik fontosak ahhoz, hogy tudjak a lakásban szellőztetni, mert ezeken jön be kereszthuzat. Hogyan tudnék ezekre ki be tehető macskahálót felszerelni fúrás faragás nélkül? Az ablakok kifelé nyílnak. A most kapott cicáim pedig nagyon kíváncsiak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!