Tényleg kell macskaháló?

válasza:

válasza:A macskák ügyesek, de nem mindenhatók. Ők is megcsúsznak, leesnek néha.
Párezer forint és kb 1 óra meló volt az összes ablakra hálót rakni, nekem ennyit megért hogy mostantól tutira biztonságban van.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Panelprogramos lakás, 8 cm-s vastagsággal fordul be a szigetelés az erkélyre,lent pedig járólapos így a fúrás esélytelen.
Költözés előtt állunk és az új lakásba macskabiztos szúnyoghálót szeretnék felszerelni, az erkélyajtóra láttam hogy van keretes alumínium háló, oda olyat karunk, viszont mivel tetőtér, az ablakokra csak belső rolós háló jöhet szóba, amiből nem nagyon találtam ilyet...
Nagyobbat, mint 8×3m
Hogy/Milyen macskahálót tudnánk felrakni bejárati ajtóra?
Van 2 fényudvarba nyúló ablakom, amik fontosak ahhoz, hogy tudjak a lakásban szellőztetni, mert ezeken jön be kereszthuzat. Hogyan tudnék ezekre ki be tehető macskahálót felszerelni fúrás faragás nélkül? Az ablakok kifelé nyílnak. A most kapott cicáim pedig nagyon kíváncsiak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!