Macska pisi / alom büdös lett?
Van egy három hónapos lány cicám.
Pár napja nagyon szagos az alom.
Próbáltam utánaolvasni de kb annyit találtam hogy ivaros kandúroknál lehet büdös, meg hogy ha nem iszik eleget az okozhatja... Azért ő iszik rendesen meg nedves kaját kap, sokat is pisil (mármint nem TÚL sokat szerintem - amúgy a mennyiség nem változott egyáltalán, mióta a szagokat tapasztalom, ugyanannyi mint előtte)
Minden más normális, eszik, aktív, játszik, szép a bundája stb. Semmi nem változott, csak az alom lett büdi.
Lehet amúgy, hogy egyszerűen csak az alom rossz? Mintha más lenne az állaga is, pedig ugyanazt vettem mint koràbban. Ugyanúgy takarítom mint korábban.
Vagy aggódnom kéne, lehet valami baja?

válasza:

válasza:

válasza:Lehet a melegtől simán, nálam van klíma, de ugye nem kapcsolom be azon nyomban, ahogy jön egy melegebb nap tavasszal, még amikor nem ment, akkor volt, hogy hazaérkezés után éreztem itthon az állatszagot, de ha pl nem mosogattam el előző nap, akkor akár azt is, aztán mióta megy, azóta semmi szagot nem lehet érezni.
De a pisi is olyan, hogy pl ebben a melegben embereken is lehet érezni konkrétan, ki az, aki normálisan megtörli WC után és ki az, aki nem. Férfiakon jellemzőbb a pisaszag (ugyebár szerintük elég megrázni...), de néha nőkön is lehet érezni, ők gondolom szintén nem törlik ki rendesen, felszív a bugyi pár cseppet, aztán a melegtől az szaglik.

válasza:Tegnap este alaposan kisuvickoltam az alomtálcát (utána annak semmi szaga nem volt, direkt csekkoltam), kicseréltem a teljes almot másfélére.
Ma reggelre büdi lett :(
(Pedig kifejezetten hűvös volt éjszaka, bent a lakásban 19 fok)
Szóval maradt az hogy vagy a kaja az oka, vagy valami betegség.
De amúgy azóta sincs semmi más tünete, játszik, bújik, alszik, jó étvággyal eszik, iszik, pisil (a szagot leszámítva teljesen normálisan), stb.

válasza:

válasza:Közben úgy néz ki megoldódott, mire be tudtam szerezni a régi kajáját, addigra ahogy jött, úgy el is múlt a dolog...
Jövő héten amúgy is megyünk dokihoz, majd rákérdezek hogy mi lehetett ez.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Rengeteg, legalább 6-7 kóbor macska mindig megfordul a portán. Amivel nem lenne baj, ha nem jelölnének meg mindent, de rettentő büdös húgyszag minden. Autóval kint parkolok az udvaron garázs híján, minden reggel tiszta büdös az oldala. Szintén ezt teszik a ház...
Igaz hogy vad lessz a macska ha veszett?
Sajnos panelban lakunk, de nagyon szeretnék egy cicát. Viszont azt hallottam, hogy büdösek és állandóan takarítani, bútort kell pucolni utánuk, mert összefingják és valahogy a szagukat átveszik a bútorok teljesen, ami miatt elviselhetetlen büdös tud lenni ott, ahol...
Van egy mentet cirmosom (1 éves) imádom és az utcához képest nagyon jó dolga van de cserébe nagyon jó természetű szóval én vagyok hálás ezért.Viszont... olyan ocsrotány dög szaga van a szájának hogy lefordulok a székről ha feljön hozzám és dumál a képembe....ALDI-s...
Befogadott egy kandúrt a gyerekem. A cica viszont a gyerekszobában olyan bűzt hagyott maga után (gondolom jelölést a vizeletével), amely nem tűnik el. Hiába mostunk fel, töröltünk le minden bútort, cseréltünk le ágyneműt, nem találjuk a bűz forrását. Hogyan lehet behatárolni a bűz helyét?
néhány hónapra vittük el orvoshoz és egy csomó mindent csinált vele, kapott injekciókat, kihúzták a rossz fogait meg valamivel be is kenték a száját. még port is kevertünk neki a kajájába ami állítólag megelőzi a fogkövet de semmit nem használt, néhány hétre rá megint...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!