Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macska titokban iszik,...

A macska titokban iszik, amikor nem figyeled?

Figyelt kérdés
De miért titkolja még a gazdi elől is, akiben elvileg megbízik?

júl. 8. 10:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Nem is titkolja.
júl. 8. 10:08
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Sok macskánk volt mikor még falun laktam, de egyik sem titokban ivott, Nem zavarta ha nézzük.
júl. 8. 10:09
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem isznak sokat, azért se látod gyakran.
júl. 8. 10:09
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

Az enyém titokban iszik

Ha meglát, akkor abbahagyja

júl. 8. 10:24
 5/19 A kérdező kommentje:
Az enyém is bujkál vele, hiba rakom oda elé a friss vizet, olyankor hozzá se nyúl. Aztán ha nem vagyok ott akkor egyből odasettenkedik, és úgy issza. Pedig macska ekkora bizalommal gazdi felé ritkán van, mint az enyém.
júl. 8. 10:35
 6/19 anonim ***** válasza:
94%

Én a konyhában tartom az ivókútját és a másik szobában a vizes tálját. Így nem sokszor zavarom meg. Nálunk is van bizalom. A fejemen alszik minden este. A körmeit is levághatom, nem bánja.

A víz ivás viszont valami nagyon privát dolog..

júl. 8. 10:39
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Nekik is megvannak az egyéni rigolyáik. Az enyém pisilni nem tud úgy, hogyha közben nézik.
júl. 8. 10:49
 8/19 igazadvan ***** válasza:
92%
Nem titkolja, sőt az egyik oda szokott ülni, ha utántöltést szeretne és imádja ahogy öntöm bele a vizet, ha lesz pénzem ilyesmire ő kapni fog egy ivókutat.
júl. 8. 12:13
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Az enyém nem titkolózik, de - igaz, nem víz, hanem kaja - ha enni óhajt, akkor is ordibál velem, ha csak pár lépésre állok tőle. Nem, nekem oda kell menni, és őrt állni mellette, amíg falatozik.
júl. 8. 13:06
 10/19 anonim ***** válasza:
42%
nem
júl. 8. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hét tyúkot lehet tartani titokban egy belváros garázsában?

Egyik barátnőmnek van egy dupla garázsa a belvárosban. A felében az autója áll a másik felében csak a bicajt tárolja, kiadni idegennek meg nem szeretné, igy gondolta hogy tartana ott 5-7 tyúkot. Széles ablaka is van igy a fényt is kapnának, de a világitás is...

Előfordult már, hogy valaki etette a kutyátokat titokban, vagy adott idegen a kutyátoknak ételt?

Ti egy 10-es skálán hányszor vertétek volna agyon az egyént? Mérgezés történt már így? A kutya házőrző.

Hogyha a szüleim nem engedik, hogy patkányom legyen mit csináljak?

ha ellenszegülök nekik megkaphatom? vagy megéri titokban tartani?

Lesz egy macskám de még a szüleimnek nem mondtam. A szobámban szeretném elsőnek titokban tartani, szerintetek sikerülne?

Vennék korának megfelelő tápot és valahogy sunyiban kiságyat. Nappal tudok rá figyelni de amikor alszok hogy legyen? , Arra gondoltam első pár éjszaka fenn leszek vele. Persze napközben kint is lesz. Nagyon sürgős segítség kellene. Tipp?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!