Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macska titokban iszik,...

A macska titokban iszik, amikor nem figyeled?

Figyelt kérdés
De miért titkolja még a gazdi elől is, akiben elvileg megbízik?

júl. 8. 10:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Honnan tudod, hogy titokban iszik, ha akkor nem is látod? Ez ilyen Schrödinger macskájás dolog?
júl. 8. 15:25
 12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon csendben voltam, és hallottam ma is lefetyelni. És előtte raktam ki a vizet, amíg ott voltam nem kért, feltűnően kerülte. Kis szemérmes! De volt már hogy kilestem. Ez mindig titokban szokott inni.
júl. 8. 15:42
 13/19 MTamas2 ***** válasza:
71%
Én sohasem látom inni az enyémeket.
júl. 8. 18:02
 14/19 Furfangos Frigyes ***** válasza:
32%
Valójaban nem előlünk titkolják. Nagyon tartanak a vizestálkában megbújó törpevizilovaktól, ezért annyira óvatosak.
júl. 8. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

Avagy miért hasznosabb az Ai mint a gyakori:

"A macskák gyakran isznak titokban vagy akkor, amikor a gazdi nincs a közelben, mivel a természetben a nyitott ivóhelyeken való ivás sebezhetővé teszi őket. Ez a viselkedés általában teljesen természetes.

júl. 9. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
#15 Normál esetben pont a gazdi jelenti a biztonságot. Én vagyok az a válaszoló, akinek a macskája akkor eszik szívesen, ha közben őrködöm felette.
júl. 9. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
lehet , de ez többnyire ösztönös. Ettől még nem rossz a gazda ha a macska titokban iszik.
júl. 9. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy direkt titkolják-e, de azt igen, hogy nagyon hamar abbahagyják, ha megzavarod őket ivás közben, szóval ha nagy ritkán látom, hogy iszik a macska, akkor még szinte a levegőt is visszatartom addig, hogy nyugiban be tudja fejezni xDDD De tényleg, elég egy kis zaj olyankor és már abba is hagyja. Nem tudom, milyen ösztön ez, mert zabálás közben akár meg is dögönyözhetném, enne tovább, nem értem, mi a különbség az ivás meg az evés között.
júl. 9. 23:22
 19/19 anonim ***** válasza:
A miénket nem érdekli ha látják
júl. 10. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hét tyúkot lehet tartani titokban egy belváros garázsában?

Egyik barátnőmnek van egy dupla garázsa a belvárosban. A felében az autója áll a másik felében csak a bicajt tárolja, kiadni idegennek meg nem szeretné, igy gondolta hogy tartana ott 5-7 tyúkot. Széles ablaka is van igy a fényt is kapnának, de a világitás is...

Előfordult már, hogy valaki etette a kutyátokat titokban, vagy adott idegen a kutyátoknak ételt?

Ti egy 10-es skálán hányszor vertétek volna agyon az egyént? Mérgezés történt már így? A kutya házőrző.

Hogyha a szüleim nem engedik, hogy patkányom legyen mit csináljak?

ha ellenszegülök nekik megkaphatom? vagy megéri titokban tartani?

Lesz egy macskám de még a szüleimnek nem mondtam. A szobámban szeretném elsőnek titokban tartani, szerintetek sikerülne?

Vennék korának megfelelő tápot és valahogy sunyiban kiságyat. Nappal tudok rá figyelni de amikor alszok hogy legyen? , Arra gondoltam első pár éjszaka fenn leszek vele. Persze napközben kint is lesz. Nagyon sürgős segítség kellene. Tipp?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!