Baj, ha egy 22 éves férfi szereti a kiscicákat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Volt már kutyája, de az egyik németjuhász volt, a másik meg egy keverék kistestű kutya. Az apaja volt a falkavezér, így nem volt velük gond, a lányt is elfogadták stb. De szeretne egy komolyabb kutyát aki őrizné a házat, az előző kutyák nagyon barátkozósak voltak...
Már évek óta lovaglok, van még hova fejlődnöm. Több mint 10 éve elhatároztam, hogy egyszer lesz lovam. Jelenleg edzőhöz járok, de tényleg szeretnék egy sajátot. Már ki is néztük a lovat, ismerőstől, korrekt áron, nem egyszerű eset, sok munka lenne vele, de jó lesz...
18 éves lány vagyok és sajnos csak 1 éve lovagolok pedig mindig is akartam. most ahol lovagolok magánszemélnynél nem valami jó az oktatás de viszont nagyon jó sportló jelöltjei vannak ( 3 kiscsikója van akik közül 2-nek az apja versenyzett,a 3. pedig Totilas rokon) ....
Kiesett az ablakból és lebénult. A fiam bízik benne, hogy felépül, az állatorvos sem tudja megértetni vele, hogy nem lesz már épp a cica. Pici panelban élünk, a lakás is már büdös.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!