Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Baj, ha egy 22 éves férfi...

Baj, ha egy 22 éves férfi szereti a kiscicákat?

Figyelt kérdés

aug. 5. 19:17
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi, de hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?!
aug. 5. 19:27
 2/49 anonim ***** válasza:
94%
Miért lenne baj?
aug. 5. 19:29
 3/49 A kérdező kommentje:
Mert apám utálja a macskákat
aug. 5. 19:33
 4/49 anonim ***** válasza:
97%
Nem baj.
aug. 5. 19:35
 5/49 anonim ***** válasza:
91%
Apád egy idióta.
aug. 5. 19:52
 6/49 anonim ***** válasza:
93%
De te nem apád vagy, és apád nem attól lesz se férfias, se követendő, hogy utálja a macskákat.
aug. 5. 19:58
 7/49 anonim ***** válasza:
9%
A macskás férfiak b*zik. Én is az vagyok.
aug. 5. 19:59
 8/49 anonim ***** válasza:
93%
A YouTube tele van olyan videókkal, amin 120 kilós, marcona, szakállas férfiak fején meg nyakában alszanak a kismacskák :)
aug. 5. 20:01
 9/49 A kérdező kommentje:
Úgy bánok a cicákkal, mintha a saját gyerekeim lennének.
aug. 5. 20:05
 10/49 anonim ***** válasza:
12%
Ha vannak gyerekeid, akkor sajnálom őket. Ha nincsenek, akkor jól teszed!
aug. 5. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

22 éves lánynak rotweiler?

Volt már kutyája, de az egyik németjuhász volt, a másik meg egy keverék kistestű kutya. Az apaja volt a falkavezér, így nem volt velük gond, a lányt is elfogadták stb. De szeretne egy komolyabb kutyát aki őrizné a házat, az előző kutyák nagyon barátkozósak voltak...

Vegyek lovat? Most kaptam rá egy lehetőséget, de szüleim nagyon ellene vannak. (22 éves egyetemista)

Már évek óta lovaglok, van még hova fejlődnöm. Több mint 10 éve elhatároztam, hogy egyszer lesz lovam. Jelenleg edzőhöz járok, de tényleg szeretnék egy sajátot. Már ki is néztük a lovat, ismerőstől, korrekt áron, nem egyszerű eset, sok munka lenne vele, de jó lesz...

Szerintetek olyan 22 éves korban ellehet kezdeni versenyezni?

18 éves lány vagyok és sajnos csak 1 éve lovagolok pedig mindig is akartam. most ahol lovagolok magánszemélnynél nem valami jó az oktatás de viszont nagyon jó sportló jelöltjei vannak ( 3 kiscsikója van akik közül 2-nek az apja versenyzett,a 3. pedig Totilas rokon) ....

Hogy lehetne a 22 éves fiammal megértetni, hogy a 4 hónapja pelenkázásra szorult cicánkat engedje elaltatni?

Kiesett az ablakból és lebénult. A fiam bízik benne, hogy felépül, az állatorvos sem tudja megértetni vele, hogy nem lesz már épp a cica. Pici panelban élünk, a lakás is már büdös.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!