Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha a macskának azt mondom...

Ha a macskának azt mondom hogy siccicicicic akkor elszalad vagy ottmarad?

Figyelt kérdés
aug. 29. 13:03
A kérdező szavazást indított:
Elszalad
Ottmalac
14 szavazat
1 2
 1/13 Gézu5 ***** válasza:
77%
Hangsúly, gesztus függő
aug. 29. 13:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Tehát, ha ráordítok, hogy cicic akkor elszalad?
aug. 29. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Sicccipő
aug. 29. 13:23
 4/13 Gézu5 ***** válasza:
94%
Igen, te is elfutnál, ha valaki ezerrel ordítana, hogy gyere ide.
aug. 29. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Vagy rad nez es gondolja……..mi van hapsikam te hulye vagy?
aug. 29. 14:41
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
"Takarodj! Takarodj kiskutyám, gyere ide!"
aug. 29. 22:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Fune
aug. 30. 08:52
 8/13 anonim válasza:
100%
Hát amikor anyám ordította, hogy azonnal menjek oda, én mindig a futást választottam...
aug. 30. 11:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt majd a macska eldonti. Mint ahogy minden egyebet is.
aug. 30. 12:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Megszavaztuk egyöntetűen hogy elszalad
aug. 30. 12:54
1 2

További kérdések:

Bevált praktikák, ha megy a kiscica hasa ? 🥹

Kb 10 napja találtam egy kiscicát, max 3 hetes lehetett (közelben lakók szerint magára volt hagyva és kb 3 napja abban a helyben volt étel-ital belül) Itthon cumiztattam nekik való tejporral majd mikor láttam hogy rágna is adtam neki junior alutasakost. Imádott enni,...

Békéscsabán van olyanra lehetőség hogy ha van macskám akkor azt oda adjam valami állatvédőknek vagy más alapítványnak ?

Nálunk fialt le a szomszéd macskája vagy valami kobor macska amire nagyon nincs szükségünk és sokan is vannak. Mivel még kicsit probáltam facebookon és különbözö oldalakon meghirdetni hátha kell valakinek kismacska de hát sehol nemjártam sikerrel. Van valami alapitvány...

Másnak is a kislány cicája "hisztizik" ha felkeltik?😅

5 hónapos nőstény cica állandóan nyüszög,panaszkodik ha alvásból megzavarom.ez normális?

Mikor lesz “balesetmentes” a lakás?

Sziasztok! Van egy 3 hónapos cicám. Kb 1 hónapja van nálam. Kb hetente 1-2 alkalommal szokott előfordulni “baleset”: vagy belelép a kakiba és kihozza a lakásba, vagy rá ragad pár alom db a fenekére és az meg ugye kakisan leesik itt-ott a lakásban. Tudom, hogy még...

Mennyi időre hagynátok otthon egyedül a macskát maximum?

Természetesen elegendő étel, víz, tiszta alom rendelkezésre áll. Kellemes hőmérséklet, elég játék stb, szóval az emberi társaságon kívül minden adott. Lesz előreláthatólag egy olyan alkalom amikor nem tudom kire bízni, egyik nap délutántól másnap estig nem tudok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!