Ha a macskának azt mondom hogy siccicicicic akkor elszalad vagy ottmarad?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Kb 10 napja találtam egy kiscicát, max 3 hetes lehetett (közelben lakók szerint magára volt hagyva és kb 3 napja abban a helyben volt étel-ital belül) Itthon cumiztattam nekik való tejporral majd mikor láttam hogy rágna is adtam neki junior alutasakost. Imádott enni,...
Nálunk fialt le a szomszéd macskája vagy valami kobor macska amire nagyon nincs szükségünk és sokan is vannak. Mivel még kicsit probáltam facebookon és különbözö oldalakon meghirdetni hátha kell valakinek kismacska de hát sehol nemjártam sikerrel. Van valami alapitvány...
5 hónapos nőstény cica állandóan nyüszög,panaszkodik ha alvásból megzavarom.ez normális?
Sziasztok! Van egy 3 hónapos cicám. Kb 1 hónapja van nálam. Kb hetente 1-2 alkalommal szokott előfordulni “baleset”: vagy belelép a kakiba és kihozza a lakásba, vagy rá ragad pár alom db a fenekére és az meg ugye kakisan leesik itt-ott a lakásban. Tudom, hogy még...
Természetesen elegendő étel, víz, tiszta alom rendelkezésre áll. Kellemes hőmérséklet, elég játék stb, szóval az emberi társaságon kívül minden adott. Lesz előreláthatólag egy olyan alkalom amikor nem tudom kire bízni, egyik nap délutántól másnap estig nem tudok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!