Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki szoktad kérni a macskád...

Ki szoktad kérni a macskád véleményét?

Figyelt kérdés
Szoktam neki mondani ezt-azt, majd a végén mindig hozzáteszem, hogy "igaz, cica?"
aug. 31. 10:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen,mondjuk itt, a diliházban nincs is más, akivel beszélni tudnék.
aug. 31. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
98%

Lehet hogy csak troll vagy, de az állatoknak akkor is jó ha beszélsz hozzájuk. Lehet nem értik, de szeretik ezt a fajta törődést!

A szomszédom nem beszélget az állataival, nem is törődik, kommunikál velük, szerinte ez hülyeség, és az is hülye aki ilyet csinál! Az állatai mind hozzám járnak, mert itt érzik jól magukat. Még a tyúkjai is átszöknek hozzánk, nem is adom nekik vissza sose! Amikor lemegyek a kertbe az állataimhoz, akkor az övéi is odagyülnek hozzám a kerítésükhöz!

De kérdezz bárkit az állatkertben, aki az állatokkal foglalkozik!

Igen szoktam beszélni az állataimhoz, nem értik, ezért nem is komolyan beszélek nekik. Vannak szavak amiket megértenek, a macskák is. Az évek alatt meg tanulnak szavakat. Pláne, hogy ha bizonyos dolgokra mindig ugyan azt a szót mondod, akkor megtanulják. Még a tyúkok is. Szóval igen is kell nekik beszélni, mert nekik is vannak érzelmeik.

aug. 31. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Persze ez alap, hiszen családtag.
aug. 31. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és válaszolni is szokott 🤯
aug. 31. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Szoktam :D

Mondjuk olyanokat is meg szoktam tőle kérdezni, hogy tudatában van-e, hogy

- ő egy kiscica (amúgy egy nagydarab, négy éves disznaj)

- ő a legszebb kiscica a környéken

- talán a világon is, de ez csak az egyéni, elfogult véleményem. Inkább szembesítem a rideg valósággal, mint hogy hazug álmokba ringassam

- szőrös

- büdös (amúgy nem, csak szeretem ráfogni)

- szőrös ÉS büdös

- egy kötsög phasz

- imádnivaló cukorfalat

- technikailag bármikor opció, hogy a hónom alá csapom, és beadom egy tetszőleges gyorsétterembe a környéken

- ő csak egy icipici kiscica (5 kilós haspók)

aug. 31. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem. A helyükön tudom kezelni az állatokat.
aug. 31. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

#6 Szórakoztató partiarc lehetsz

Amúgy én mindent megbeszélek a macskámmal :D Nyilván nem ért belőle lófact sem, de egyrészt szereti, ha foglalkoznak vele (a felé történő kommunikáció is az, a hangsúlyra figyelnek inkább, meg ugye maga a figyelem) és olyan kis okosan tud nézni közben :)

A "hasznosabb" oldala, hogy ha hangosan kimondom a gondolataimat, az segít jobban átgondolni a dolgot, és sikerül jobban megértenem, vagy rájönnöm a problémára.

Amúgy informatikus körökben gyakori a gumikacsázás. Ugyanez a lényeg: elmagyarázzák a gumikacsának a kódot (vagy bármilyen problémát) és sokszor úgy jönnek rá a megoldásra, hogy elmagyarázzák a dolgot "valakinek" (csak hogy ne kelljen magadban beszélni, mint egy rendes hülye :D A kacsa szépen végighallgat.

Illetve nagy előnye még a gumikacsának a cicával szemben, hogy előbbit nyugodtan a falhoz vághatod, ha a hülye kód nem hajlandó működni.

aug. 31. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

"Szórakoztató partiarc lehetsz"

Inkább ne legyek az, minthogy olyan agyalágyult legyek, mint akiket errefelé látok, hogy barokkos körmondatokban beszélnek a kutyáikhoz...

aug. 31. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Micsoda arcátlanság! Ha ezt otthon Cirmike meghallja...!
aug. 31. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

A Váci Kedvenc Állategészségügyi központ honlapjàn nem talàltunk àrlistàt. RÀDi UTCA 18. Milyen àraik vannak?

(Cica) Melyek a vèlemènyek? Vagy menjünk àllatorvosi rendelőbe mert az olcsóbb?

Mit gondoltok az alom kukáról? Akinek van mi a véleménye róla?

A háztartási kuka mindig rettentő bűdös az alomtól hiába zacskózom be jól. Azt olvastam hogy ez külön lezárja és nincs olyan szag. Akinek van hasonlója olyan mint a kisbabáknál a pelenka kuka annak mi a véleménye róla?

Kinek mi a véleménye a leonardo márkájú macskatápról?

Azt olvastam, hogy elvileg a felső kategóriába tartozik, de nem győzőtt meg teljesen. Allergiás volt a cicám és most szeretném elkezdeni őt vissza szoktatni a hipoallergén tápról emiatt mindenképpen prémium minőséget szeretnék venni. Ki milyen márkát ajánl?

Beletüsszentett az éppen nyitott számba az egyik macskánk, akinél nem kizárt a szívférgesség (személyes véleményem szerint). Ugye, nem kaphatom a...

Arra ébredtem fel, hogy felugrott az ágyamra, és rám tüsszentett. A családom szerint nem szívférges, de én részben másként gondolom, igaz, hipochonder vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!