Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ma a cica úgy viselkedett...

Ma a cica úgy viselkedett mint ha mutatni akart volna valamit.Szerintetek mit akart mutatni?

Figyelt kérdés
aug. 31. 21:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Beugrott a szomszéd fészerébe utànna a raklap alà és nyàvogott hogy mennyek utànna
aug. 31. 21:21
 2/13 igazadvan ***** válasza:
76%
Honnan tudjuk? Lehet megtalálta az elveszett Magyar helyesírás szabályai könyvedet.
aug. 31. 21:33
 3/13 A kérdező kommentje:
2/2 és lehet hogy nem írok helyesen de fontos dolgot kérdeztem.
aug. 31. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak játszani akart, esetleg egerészni hívott volna.
aug. 31. 21:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem jàtszani akart olyan volt mintha mutatni akár volna valamit. Nem rég ellett
aug. 31. 21:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ott vannak a kölykök.
aug. 31. 22:02
 7/13 A kérdező kommentje:
6/6 én is erre gondoltam de nem hallottam se mocorgàst se semmit. A szomszéd kb 2 percre engedett be de nem talàltam semmit
szept. 1. 06:47
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Egér?
szept. 1. 07:14
 9/13 A kérdező kommentje:
8/8 szerintem nem egér valami más mert most reggel is onnan szaladt onnan hátulról jött szerintem a kölykei vannak ott honi de egér miatt nem akart volna engem oda hívni
szept. 1. 07:31
 10/13 igazadvan ***** válasza:
81%
Te voltál ott és nem tudod. Mi nem voltunk ott, de tudnunk kellene?
szept. 1. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ivartalanított kislány cica időnként véreset pisil, mit lehet tenni?

Sziasztok! Van két, hat éves, gyönyörű cicám. Egy panel lakásban élünk, már közel 5 éve. Július végén megfürdettem őket, mert a fiú "kukázott" egyet, és elmondhatatnalul büdös volt a bundája - és mivel nem történt semmi gond, gondoltam a kislányt is megfürdetem. Kár...

Sötét folt a cica szája fölött és az orrán, mi lehet ez?

Megjelent ez a folt a cicám szája fölött, meg az a pici pont az orrán. Mi lehet ez? Nem láttam még hasonlót, és ahogy keresgélek a neten ott se nagyon találok hasonlót…Nem fáj neki, nem viszket, nem csinál vele semmit, csak látszik. Először azt hittem csak...

Hallottál már a macskák nedves FIP betegségéről, amikor koronavírusos a cicus és víz gyűlik össze a hasában?

A gyógyulás esélye szakcikkek szerint három hónapos kitartó kezeléssel 80% körüli. Érdekelnének a gyakorlati eredmények is. Ha van, volt, vagy megbízható forrásból hallottál ilyen cicusról, kérlek oszd meg a tudásodat, értesülésedet. Mind a sikeres, mind a sikertelen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!