Ma a cica úgy viselkedett mint ha mutatni akart volna valamit.Szerintetek mit akart mutatni?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Van két, hat éves, gyönyörű cicám. Egy panel lakásban élünk, már közel 5 éve. Július végén megfürdettem őket, mert a fiú "kukázott" egyet, és elmondhatatnalul büdös volt a bundája - és mivel nem történt semmi gond, gondoltam a kislányt is megfürdetem. Kár...
Megjelent ez a folt a cicám szája fölött, meg az a pici pont az orrán. Mi lehet ez? Nem láttam még hasonlót, és ahogy keresgélek a neten ott se nagyon találok hasonlót…Nem fáj neki, nem viszket, nem csinál vele semmit, csak látszik. Először azt hittem csak...
A gyógyulás esélye szakcikkek szerint három hónapos kitartó kezeléssel 80% körüli. Érdekelnének a gyakorlati eredmények is. Ha van, volt, vagy megbízható forrásból hallottál ilyen cicusról, kérlek oszd meg a tudásodat, értesülésedet. Mind a sikeres, mind a sikertelen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!